Ana sayfa Sosyal Medya Kara Para Aşk dizisinin Levent’i Emre Kızılırmak’a yeni bir piyango vurdu!

Kara Para Aşk dizisinin Levent’i Emre Kızılırmak’a yeni bir piyango vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1983 yılında Ankara’da dünyaya gelen ama İzmir’de büyüyen Emre Kızılırmak, basketbolcu geçmişi ile biliniyor. Eskişehir’de başladığı tiyatro çalışmalarını bir yıl Slovenya’da sürdüren Emre Kızılırmak, 2014 yılında da Kadir Has Üniversitesi oyunculuk bölümünü bitirdi.

Bir dönem modellik yapan, arkadaşları ile müzik grubu kurarak bu alanda da kendini geliştiren oyuncu, 2007 yılında ise Best Model Türkiye yarışmasında ikincilik elde etti. 2008 yılında ise Güney Kore’de düzenlenen yarışmada ‘dünyanın en iyi podyum mankeni’ seçildi.

Oyunculuk macerasına 2009 yılında Aşk Bir Hayal ile başlayan Emre Kızılırmak, asıl önemli çıkışını ise 2014 yılında kadrosunda yer aldığı Kara Para Aşk dizisiyle yaptı. Levnet karakteriyle öne çıkan oyuncu, ayrıca Bizim Hikaye’de de Hakan karakterini canlandırdı.

Son dönemde dizilerde göremediğimiz oyuncu, Hekimoğlu isimli dizide konuk oyuncu olarak yer almıştı. Emre Kızılırmak uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine TRT1’in çok başarılı ilerleyen Alparslan dizisiyle dönüş yapıyor.

Akli Film tarafından hazırlanan ve ilk sezonu da çok beğenilen dizinin başrollerinde Barış Arduç ile Fahriye Evcen ikilisi iyi bir uyum sağladı. Alparslan, pazartesi akşamlarına damga vuran bir yapım ve Emre Kızılırmak’ın da yeniden izleyiciler tarafından fark edilmesini sağlayacaktır.

Gürcü Prens Rati karakteri ile izleyeceğimiz Emre Kızılırmak, babasının intikamını almak için yola çıkan Rati karakteri ile hikayeye heyecan katacak. Oyuncu adına böyle önemli bir diziyle yeniden setlere dönmek büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor.