Ana sayfa Sosyal Medya Evlilik hazırlığı yapan Özge Gürel o kadar mutlu ki nazardan da korkmuyor!..

Evlilik hazırlığı yapan Özge Gürel o kadar mutlu ki nazardan da korkmuyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Özge Gürel en son Bein Connect için, güçlü kadın karakterleri, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile beğeni toplayan Hayaller ve Hayatlar adlı diziyi çekti.

Güzel oyuncu, 2015 yılından beri, Kiraz Mevsimi dizisinde tanıştığı meslektaşı Serkan Çayoğlu ile birlikte. Ünlü çift, yaz aylarında evlenecek.

Hürriyet Gazetesi Kelebek Eki’nden Sinem Vural’a röportaj veren Özge Gürel, özel hayatı ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Çift olarak, kendilerini germeyecek bir düğün için hazırlık yaptıklarını söyleyen oyuncu; “Çok abartmıyoruz… İkimiz için de yoğun bir süreç. Diziyle aynı anda film çektim, 2-3 gün önce bitti ve hazırlıklara başlayamadık.

Konuyla ilgili bir fikrimiz yok ama panik olduğumuz an sadece 3 dakika sürüyor. Sonra gülüyoruz önemli olan biziz, işin sonunda nasılsa eğleniriz” şeklinde konuştu.

Evlilik hazırlığı yapan Özge Gürel o kadar mutlu ki nazardan da korkmuyor!.. 7

Güzel oyuncu nazar konusunda ise şunları söyledi; “Nazara inanırım ama ‘bize değmez’e inanmak beni daha mutlu ediyor. Mutluluk saklanabilen ya da saklamak istediğim bir şey değil acı da keza. Neyse o işte. Hayat hep sürpriz, yarın birlikte mutlu değilsek o nazardan değil bir şeyler bittiği içindir.”

Dünyanın birçok ülkesinde dizileri yayınlanan oyuncu, dünyada tanınır olmaktan da oldukça mutlu. Kendiyle ilgili çok ilginç bir dönemde olduğunu ve bunun kendisini hem şaşırtığını hem de heyecanlandırdığını söyleyen Özge Gürel, “Yaptığınız şeyin bu kadar insana ulaşma ve kendimi sevdirme hali mucize gibi. İtalya’nın ufak bir kasabasında ya da Los Angeles’te de bir sokakta seni görünce mutlu olup sana sarılan insanlar var. İşimin beni en motive eden yanlarından biri bu” açıklamasını yaptı.