Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin rol aldığı Yakamoz S245 dizisinden ilk kareler heyecan yarattı!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin rol aldığı Yakamoz S245 dizisinden ilk kareler heyecan yarattı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Çekimi aylar önce tamamlanan ve özellikle Kıvanç Tatlıtuğ hayranları tarafından büyük merakla beklenen Yakamoz S-245 isimli dizinin yayın tarihi nihayet açıklandı. Dizi 20 Nisan’da Netflix’te olacak. Bu arada diziden gelen yeni fotoğraflar da büyük heyecan yarattı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin başrollerde bir araya geldiği dizinin adı ilk olarak Bir Denizaltı Hikayesi olarak duyurulmuştu. Daha sonra dizinin adı Yakamoz olarak değiştirildi. Netflix’ten gelen son paylaşımda ise dizinin son adı Yakamoz S-245 olarak açıklandı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin rol aldığı Yakamoz S245 dizisinden ilk kareler heyecan yarattı! 8

Yayın tarihinin açıklanmasıyla büyük heyecan yaratan dizinin konusuyla ilgili neredeyse hiç bilgi yok. Tek bilinen bir denizaltında geçtiği ve bilim kurgu türünde olduğu. Bu durum da haliyle herkesin merakını iyice artırmış durumda.

Diziden gelen yeni fotoğraflar herkesin aklına Kıvanç Tatlıtuğ’un da rol aldığı Avusturya yapımı Into The Night’ı hatırlattı. Bu diziyi izleyenler Yakamoz S-245’in Into The Night’la bağlantılı olabileceği iddiasını ortaya attı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin rol aldığı Yakamoz S245 dizisinden ilk kareler heyecan yarattı! 9

Bir denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman’ın hikayesini konu alan dizinin ilk sezonu sekiz bölümden oluşuyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı dizinin kadrosunda başta Özge Özpirinçci olmak üzere Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffman, Güven Murat Akpınar, Ersin Arıcı, Alper Saldıran ve Hakan Salınmış gibi başarılı isimler yer alıyor.

Yapcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği aksiyon-macera türündeki dizinin yönetmen koltuğunda Tolga Karaçelik ve Umut Aral var. Senaryoyu Jason George önderliğinde Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak’tan oluşan güçlü bir senarist kadrosuyla kaleme alındı.