Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Karakterlere derinlik katan Canan Ergüder’in yeni dizisinde aileler kendini sorgulayacak!

Karakterlere derinlik katan Canan Ergüder’in yeni dizisinde aileler kendini sorgulayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Canan Ergüder, 2021 yılında başarılı bir performans sergilediği Menajerimi Ara isimli dizide Feris karakterine hayat vermişti. Ancak meme kanseri nedeniyle diziden ayrılmak durumunda kalan oyuncu, uzun süren bir tedavi süreci geçirdi.

Canan Ergüder, kanseri yendikten sonra da yeniden dizi setlerine dönme kararı aldı. Usta oyuncunun hayranları da onu yeniden ekranda izleyecek olmanın heyecanını yaşıyor. Oğlum isimli Show TV dizisi 9 Şubat Çarşamba akşamı başlayacak. Canan Ergüder ile birlikte; Songül Öden, Nihal Yalçın, Serhat Teoman, Timur Acar ve Feyyaz Duman dizinin kadrosunda buluştu. Kanser tedavisi gördüğü dönemde saçlarını kazıtmak durumunda kalan oyuncu, yeni dizisinde yeni imajıyla da dikkat çekecek.

Karakterlere derinlik katan Canan Ergüder'in yeni dizisinde aileler kendini sorgulayacak! 7

Etkili oyunculardan kurulu bu dizi yetişkinlerin çocuklara yaklaşımlarını sorgulayacak. Suçlu bir çocuk olmayacağını ama suça sürüklenen bir çocuk olabileceği mesajını veren Oğlum dizisi dram yüklü bir yapım olacak.

Canan Ergüder’in bugüne kadar sergilediği etkileyici rollerini hatırlayanlar da 9 Şubat tarihini heyecanla bekliyor. 1 yıla yakın bir süre sonra Ergüder yeniden hayranları ile televizyon ekranında, bu sefer farklı bir karakterle buluşacak. Oyuncunun her karakterinde farklı bir ses tonu ile canlandırma yaptığı detayını fark eden hayranları, onun her projesinin özel olduğuna inanıyor.

Milliyet blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Canan Ergüder’in karakterlerin derinliğini hissettiren başarılı performanslar sergileyen bir oyuncu olduğunu belirtiyor.

İzleyicinin gönlünde taht kuran Canan Ergüder’i yeniden izleme fırsatını birçok hayranı kaçırmayacaktır. Anibal Güleroğlu, Oğlum dizisinden bahsederken şu detaylara dikkat çekti:

“… Her istediği yerine getirildiği halde asıl ihtiyaç duyduğu aile ilgisini göremeyip dışardan gelen tehlikelere ve istismarlara açık pozisyona düşen çocukların sürükleneceği kötülük girdabına dikkat çekmek için ‘Bu çocuğun doğru düzgün bir arkadaşı var mı’ sorgusuna yöneldiğini de görüyoruz, ‘Oğlum’un. Sahi, kaç ebeveyn günlük yaşamın kaosundan fırsat bulup da layıkıyla ilgilenebiliyor çocuklarının iç dünyasıyla?

Büyüklerin hatalarından gelişen durumlara kurban giden çocuk sayısının çokluğunu düşünen var mı, dercesine… Düşünelim, düşündürelim.”