Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde işlerin iyi gitmediği reytinglere yansıdı!

Sadakatsiz dizisinde işlerin iyi gitmediği reytinglere yansıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Sadakatsiz isimli dizinin şimdiye kadar 47 bölümü ekrana geldi. Medyapım’ın güçlü bir uyarlaması olan dizi, bilindiği üzere BBC’nin Doctor Foster isimli yapımından uyarlandı.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonunda izleyiciler, ilk sezona oranla daha az heyecan yaşıyor. Hikayenin kısır bir noktaya doğru ilerlediği eleştirilerini sosyal medyada izleyiciler bir süredir belirtiyordu.

Çarşamba rekabetinde reytinglerde önce zirvede yer alma fırsatını kaybeden Sadakatsiz, ardından da düşen reytinglerle ikincilik bile elde edememeye başladı. Dizinin 2 Şubat Çarşamba günü yayınlanan 47. bölümünün tüm kişilerde beşinci olduğunu ve AB ile ABC1 gruplarında ise dördüncülük elde ettiğini belirtelim.

Reytinglerdeki zayıflama, izleyici ilgisinin kaybedilmeye başlandığının önemli bir işareti oldu. Dizinin hikayesine yönelik güçlü müdahaleler yapılması gerekiyor.

Sadakatsiz dizisi hayranları ilk sezonda hikayeyi çok sevmişti ve her bölüm öncesinde büyük bir heyecan yaşanıyordu. Ancak ikinci sezonda bunun ortadan kalkmaya başladığı ve son haftalarda da izleyicilerin eleştirilerinin yoğunlaştığına şahit oluyoruz.

Sadakatsiz dizisinin bu gidişatı durdurması için senaristlerin önemli adımlar atması şart gözüküyor.