Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu, iki dizi şanssızlığından sonra üçüncü kez şansını deneyecek!

İrem Helvacıoğlu, iki dizi şanssızlığından sonra üçüncü kez şansını deneyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, 2018 ile 2019 yıllarında başrolünde yer aldığı Sen Anlat Karadeniz isimli dizide büyük bir çıkışa imzasını attı. Kariyerinin en başarılı dönemini atv’de yayınlanan bu dizi ile sergileyen oyuncu, sonraki iki televizyon dizisinde ise beklediğini bulamadı.

İrem Helvacıoğlu, 2021 yılı içinde önce Özcan Deniz ile birlikte başrolde yer aldığı Seni Çok Bekledim isimli dizi ile hayranlarının karşısına çıktı. Ancak düşük reytingler alan bu dram dizisi 13 bölüm sürebildi…

Ardından yaz döneminde Seçkin Özdemir ile birlikte polisiye komedi türündeki Baş Belası isimli diziye başlayan oyuncu, İpek karakterini canlandırdı ve bu dizi de çok sevilmesine rağmen düşük reytingler nedeniyle 13 bölüm ekranda kalabildi.

Son iki televizyon projesinde şansızlıklar yaşasa da oyuncu yeniden televizyon ekranına dönmeye karar verdi. Engin Akyürek ile birlikte Disney Plus için çekilen Kaçış isimli dijital dizide yer alan oyuncu, gelen teklifler arasında tv8 için çekilecek diziyi tercih etti.

Engin Öztürk ile başrolde buluşacak olan İrem Helvacıoğlu, yakında yeni dizisi için sete çıkacak. Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizinin yönetmenliğini Müge Uğurlar yapacak. Projenin ön hazırlıklarını yapan NTC Media oyuncu arayışlarına devam ediyor.

Oyuncunun sıkı takipçileri şimdiden dizinin hem hikayesini hem de rolü çok merak ediyor. Son dönemde iki dram dizisinin ardından eğlenceli bir başka diziyle televizyon ekranında yer alan İrem Helvacıoğlu, yeni dizide bakalım nasıl bir rolde yer alacak, gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.