Ana sayfa Dizi Haberleri Karar ortaya çıktı! Alparslan Büyük Selçuklu dizisi final mi yapacak, devam mı edecek?

Karar ortaya çıktı! Alparslan Büyük Selçuklu dizisi final mi yapacak, devam mı edecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, TRT1 ekranında pazartesi akşamları büyük bir başarı ile yoluna devam ediyor. Sadık izleyici kitlesi ile reytinglerin zirvesinden inmeyen dizinin etkileyici görüntüleri ve iyi oyunculuk performansları da takdir topluyor.

Geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu ismi ile başlayan projenin devamı olan Alparslan Büyük Selçuklu’da hikayenin geriye doğru işlediğini gördük. Dizinin Mayıs sonunda sezon finali yapması ve önümüzdeki dönemde de devam etmesi kararı alındı.

Akli Film’in sahibi Emre Konuk’un büyük emekler ve bütçe ile ortaya çıkardığı Alparslan projesinin gelecek sezonda da devam edeceği ortaya çıktı… Dizinin yeni sezonu için şimdiden hazırlıklara başlandı…

Dizinin sezon finali için ise ortaya atılan iddialar 28. bölümü işaret ediyor. Barış Arduç ile Fahriye Evcen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin Mayıs sonuna denk gelen 28. bölüm itibari ile ara vereceği ve Ağustos ayında da yeni sezon için ekibin tekrar buluşacağı belirtiliyor.

Dizinin gelecek sezonda da yine milyonlarca izleyiciyi TRT1 ekranına taşımasına garanti gözüyle bakılıyor… Alparslan Büyük Selçuklu projesi, Türk tarihinin Selçuklu dönemini anlatıyor ve büyük prodüksiyonu ile de dikkatleri çekiyor.