Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan Çakırbeyli’den kurtulma vakti geldi! Yunus Emre Yıldırımer’i tanımakta zorlanacaksınız!

Alparslan Çakırbeyli’den kurtulma vakti geldi! Yunus Emre Yıldırımer’i tanımakta zorlanacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2006 yılında Hatırla Sevgili dizisiyle birlikte kariyerine adım atan Yunus Emre Yıldırımer, Fatih Harbiye dizisindeki Şinasi karakteri ile öne çıktı… Ancak oyuncunun akıllara kazınan rolü Alparslan Çakırbeyli oldu…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Alparslan karakteri ile fenomen haline gelen Yunus Emre Yıldırımer, 199 bölüm süren dizinin başrolünde yer aldı. Hikayenin en etkili isimlerinden birisi olan oyuncu, izleyicileri de derinden etkilemişti.

Şimdi yine atv ekranında ama çok farklı bir dizide izleyeceğimiz oyuncu, bambaşka bir karakter ile ekranda olacak. Peki Alparslan Çakırbeyli’nin imajından kurtulması o kadar kolay mı?

Yunus Emre Yıldırımer yetenekli bir oyuncu ve Adı Sevgi isimli yeni dizisinde Emir Baykara rolünde de çok etkili performans sergileyecektir. Birçok dizi hayranı ise 6 sezon süren Alparslan Çakırbeyli karakterinin ardından oyuncunun yeni rolüne alışmakta zorlanacak.

Alparslan Çakırbeyli'den kurtulma vakti geldi! Yunus Emre Yıldırımer'i tanımakta zorlanacaksınız! 7

Hayırsever bir iş adamının mütevazi ve karizmatik oğlu Emir Bayraka olarak izleyeceğiniz oyuncu, ailesinin yarattığı şiddete isyan eden ve vicdanı ile hareket edip, adaleti klavuzu haline getiren birisi olacak.

Alparslan Çakırbeyli’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki tecrübelerinden sonra Emir Baykara rolünün de hakkını vereceğinden kimsenin şüphesi yok.

Gizem Güneş’in canlandırdığı Elif ile Emir arasında yaşanacak olan aşk ise hiç de kolay olmayacak. Büyük ve çatışmalı bir aşk, bir öğretmenin bir ilçeyi nasıl değiştirebileceğinin kanıtı gibi bir dizi geliyor.

Adı Sevgi, yakında atv ekranında izleyicileri büyüleyecek.