Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kardeş Çocukları’nda büyük itiraz!

Kardeş Çocukları 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kardeş Çocukları’nda büyük itiraz!

tarafından ker_def

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları dizinin yeni bölümünde Umay, Hayat’a her şeyi anlatacağını söyleyerek şaşırtmıştı. Pazar akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşacak olan dizinin 6. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte.

Kardeş Çocukları dizisinin 3 Mart Pazar günü ekrana gelecek olan yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı. Kardeş Çocukları dizisi 6. bölüm 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Diziye yönelik önemli bir itiraz var…

Umar konusunda bazı sıkıntılar var. Umay’ın gerçeği anlatmasa bile Hayat’a bu kadar büyük yalan söyleyeceğini izleyici hiç tahmin etmemişti! Umay, aslında ablasının büyük aşkı olan Yıldırım’la bir şekilde birlikte olmuş, ablasının sevgilisini elinden almakla kalmayıp, hamile kaldığında çocuğu doğurup bırakıp gitmişti.

Ümran, yaşadığı aşk ve ihanet acısına karşın bebeği sahiplenmiş, kendi kızı gibi büyütmüştü.

Teyzesi sandığı annesinin yalanlarıyla bir kez daha yıkılan Hayat, kendisine kızı gibi bakan ve annesi bildiği Ümran’a şimdi nefretle bakmaya başlayacak!

Umay’ın olayları çarpıtıp, aslında Yıldırım’a kendisinin aşık olduğu ve ablasının ona ihanet ettiği yalanına inanan Hayat, büyük bir yalanın ortasına düşecek.

Ümran’ın bu durumda ne yapacağı merak konusuyken, Yıldırım ile yüzleşmesinde kardeşiyle ihanetini yüzüne vurup, kocasıyla da severek evlendiğini söylemesi şaşkınlık yarattı.

İzleyicinin en büyük isyanı ise Umay’ın bu kadar büyük yalanı nasıl uydurabildiği! Tüm bu yaşanan çarpık duruma Ümran’ın şimdi nasıl bir savunma geliştireceği merak konusu ama gerçeği açıklamaması durumunda izleyicinin isyanı da büyüyecek.

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, tanıtımdaki açıklamaların ardında, Umay’ın bu kadar kötü olabileceğine ve neye dayanarak bu yalanları uydurduğuna anlam veremiyor.

Yine söylenmeyen gerçekler uzun süre uzatılıp sündürülecek anlaşılan! İki cümlede özetlenebilecek olay, onlarca bölüm boyunca ortaya çıkmazsa, izleyicinin isyanı da büyüyecek gibi duruyor!

Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran ve Umay. Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.

Yapım: Gold Film
Yönetmen: Faruk Teber
Senarist: Sırma Yanık

Oyuncu Kadrosu:
Mehmet Aslantuğ
Ayça Bingöl
Nur Fettahoğlu
Furkan Andıç
Afra Saraçoğlu
Murat Daltaban
Alara Turan
Engin Alkan
Evrim Doğan
Elif Çakman
Handan Yıldırım
Batuhan Ekşi
Nilay Erdönmez