Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları dizisi isyan ettirdi! İzleyici kazan kaldırdı: Bu kadar saçmalık olmaz!

Kardeş Çocukları dizisi isyan ettirdi! İzleyici kazan kaldırdı: Bu kadar saçmalık olmaz!

tarafından zk zk
Star TV ekranlarının yeni dizisi Kardeş Çocukları’nın 6. bölüm tanıtımına izleyiciden itiraz geldi!
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları dizinin yeni bölümünde Umay, Hayat’a her şeyi anlatacağını söyleyerek şaşırtmıştı.

Umay’ın gerçeği anlatmasa bile Hayat’a bu kadar büyük yalan söyleyeceğini izleyici hiç tahmin etmemişti!

Umay, aslında ablasının büyük aşkı olan Yıldırım’la bir şekilde birlikte olmuş, ablasının sevgilisini elinden almakla kalmayıp, hamile kaldığında çocuğu doğurup bırakıp gitmişti.

Ümran, yaşadığı aşk ve ihanet acısına karşın bebeği sahiplenmiş, kendi kızı gibi büyütmüştü.

Teyzesi sandığı annesinin yalanlarıyla bir kez daha yıkılan Hayat, kendisine kızı gibi bakan ve annesi bildiği Ümran’a şimdi nefretle bakmaya başlayacak!

Umay’ın olayları çarpıtıp, aslında Yıldırım’a kendisinin aşık olduğu ve ablasının ona ihanet ettiği yalanına inanan Hayat, büyük bir yalanın ortasına düşecek.

Kardeş Çocukları dizisi isyan ettirdi! İzleyici kazan kaldırdı: Bu kadar saçmalık olmaz! 7

Ümran’ın bu durumda ne yapacağı merak konusuyken, Yıldırım ile yüzleşmesinde kardeşiyle ihanetini yüzüne vurup, kocasıyla da severek evlendiğini söylemesi şaşkınlık yarattı.

İzleyicinin en büyük isyanı ise Umay’ın bu kadar büyük yalanı nasıl uydurabildiği! Tüm bu yaşanan çarpık duruma Ümran’ın şimdi nasıl bir savunma geliştireceği merak konusu ama gerçeği açıklamaması durumunda izleyicinin isyanı da büyüyecek.

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, tanıtımdaki açıklamaların ardında, Umay’ın bu kadar kötü olabileceğine ve neye dayanarak bu yalanları uydurduğuna anlam veremiyor.

Yine söylenmeyen gerçekler uzun süre uzatılıp sündürülecek anlaşılan! İki cümlede özetlenebilecek olay, onlarca bölüm boyunca ortaya çıkmazsa, izleyicinin isyanı da büyüyecek gibi duruyor!

İşte 6. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yıldırım ve Ümran’ın sürpriz karşılaşmalarıyla sırlar ortaya çıkıyor!

Yıldırım ve Ümran’ın sürpriz karşılaşmalarıyla birlikte gizli gerçekler çorap söküğü gibi çözülmeye başlar. Ümran’ı bir anda Hayat’ın annesi olarak karşısında bulmak da, Umay’ın kim olduğunu anlamak da Yıldırım için sarsıcı olur. Hayatının şokunu yaşayan Ümran ise, geçmişin bitmek bilmez öfkesi ve acısıyla baş başa, üstelik büyük sırrını korumak için Umay’la iş birliği yapmak zorundadır. Yıldırım, yıllardır içinde yanan pişmanlık ateşiyle Ümran’a sesini duyurabilmek için çırpınırken, Hayat ise annesinin de teyzesinin de Yıldırım’la ilgili bir şeyler sakladığının farkında ve iz peşindedir. Diğer yanda, Volkan’ın Hayat’la ilgilenmeye başladığını fark eden Hayal kıskançlık krizleriyle baş etmeye çalışırken, Volkan ve Hayat arasındaki çekim Ümran’ı da huzursuz eder. Düşman kardeşler, zoraki iş birlikleriyle ortak hedeflerine ulaşıp birbirlerinden kurtulmayı başarmak üzereyken hem Cemal’den hem de Yıldırım’dan gelen hamleler ortalığı karıştırır. Umay’ın, geçmişin gölgesinden kurtulmak için attığı acımasız adım ise, bir anda bütün dengeleri değiştirir.