Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisi son bölümleriyle izleyiciyi fena halde sıkmaya başladı!

Kardeşlerim dizisi son bölümleriyle izleyiciyi fena halde sıkmaya başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin ikinci sezonuyla ekrana gelen dizisi Kardeşlerim sıkıntılı günler yaşıyor. İkinci sezonda cumartesi akşamının reyting birinciliğini Gönül Dağı’na bırakan dizinin hikayesi izleyiciyi iyice sıkmaya başladı.

Geçen sezon ekrana gelmeye başlayan, anne ve babasını kaybeden dört kardeşin acıklı hikayesini anlatan Kardeşlerim dizisi her bölümüyle izleyicileri gözyaşına boğuyordu. Dört kardeşin hayatta kalabilmek için verdiği mücadele tüm izleyicilerin kalbini kazanmıştı. Bu da dizinin her cumartesi akşamı reytinglerde birinci olmasını sağlamıştı.

Ancak ikinci sezon işler değişti. Kardeşlerim dizisinin konusu dönüşerek daha çok liseli çiftlerin aşk hikayelerini anlatmaya başladı. Dizinin başrol oyuncularından Kadir’i canlandıran Halit Özgür Sarı ve kız arkadaşı Melis’e hayat veren Damlasu İkizoğlu’nun ayrılığı da izleyiciyi sarstı.

Kardeşlerim dizisi son bölümleriyle izleyiciyi fena halde sıkmaya başladı! 7

Tüm bu gelişmeler sonucunda Kardeşlerim artık izleyiciyi sıkan bir diziye dönüştü. İzleyicilerin sosyal medyada yaptığı yorumlar, dizinin hikayesinden artık ne kadar sıkıldıklarını apaçık gösteriyor.

İzleyicinin Kardeşlerim’i izlerken en çok sıkıldığı noktalardan biri neredeyse her hafta yaşanan hastane sahnesi. Dizide sürekli birileri vuruluyor ve hastanelik oluyor. Bu durum izleyicinin fena halde dikkatini çekmiş durumda.

Kardeşlerim dizisi izleyicilerini sıkan bir başka şey de Onur Seyit Yaran ve Burcu Su Yazgı Coşkun’un canlandırdığı Doruk ve Asiye karakterlerinin arasındaki aşk. Sürekli olarak bir ayrı bir barışık ilişkilerini sürdüren Asiye ve Doruk’un bu durumu artık izleyiciyi fena halde boğmuş durumda.

Özetle Kardeşlerim dizisi için işler çok yolunda gitmiyor. Nitekim 25 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde Kardeşlerim tüm izleyicilerde ikincilik, AB ve ABC1’de ise dördüncülük aldı. Dizinin o akşam yayınlanan 34. bölümü izleyiciler tarafından tüm bölümler içinde en kötüsü olarak nitelendirildi.