Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde Damla Su İkizoğlu’nun en çok etkilendiği ünlü bakın kim!

Kardeşlerim dizisinde Damla Su İkizoğlu’nun en çok etkilendiği ünlü bakın kim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşan Kardeşlerim dizisi, 18 bölüm süren ilk sezonun ardından yaz arası verdi. Bu yılın en iyi projelerinden birisi olarak öne çıkan Kardeşlerim dizisinde Melisa karakterine hayat veren genç oyuncu Damla Su İkizoğlu, performansı ile dikkat çekiyor.

Dizideki genç oyuncuların iyi bir uyum yakalamaları ve karakterlerine de çok iyi oturmaları dikkatleri çekmişti. Kardeşlerim dizisinde Melisa olarak da başarılı bir performans ortaya koyan Damla Su İkizoğlu, şimdilerde ismi en çok konuşulan genç oyunculardan birisi oldu. Yaz arasından sonra ikinci sezonu ile yoluna devam edecek olan dizi ile ilgili hayranlardan gelen soruları yanıtlayan İkizoğlu, Celil Nalçakan’dan ne kadar çok etkilendiğini anlattı.

Usta oyuncu Celil Nalçakan, Kardeşlerim dizisinde Akif karakterine hayat veriyor ve Melisa’nın da babası olarak yer alıyor. Damla Su İkizoğlu, babası rolündeki Nalçakan ile birçok sahnesi bulunuyor. Oyuncuya hayranlığını dile getiren İkizoğlu, birlikte çektikleri sahnelerden de etkilendiğini anlattı.

Sette kendisini en çok güldüren kişinin de Nalçakan olduğunu anlatan İkizoğlu, “Sette en çok beni Celil abi güldürüyor, Celil Nalçakan. Gerçekten Celil abi, sahne suflesi çok kuvvetli bir oyuncu. Keyifli, eğlenceli bir sahne çektiğimiz zaman gerçekten çok eğleniyoruz. Gergin bir sahne çektiğimizde de Celil abiden biraz korkuyorum. Korkunca da gülüyorum” diye konuştu.

Sette ilk gününden de bahseden oyuncu, mezarlıkta çok dramatik bir sahne çektiklerini ifade etti. Sette çok keyifli anlar yaşadıklarını anlatan İkizoğlu, Ömer karakterinin duygu deviniminin çok değişken olduğunu ve böyle bir karakteri canlandırmayı da istediğini anlattı.

Bazen insanların üst bir bakış açısından “Yaşın kaç?” diye sorulmasından hoşlanmayan oyuncu, bunun sinir bozucu olduğunu da belirtti.