Ana sayfa Dizi Haberleri Cüneyt Mete, Kardeşlerim dizisinin başarısının altında yatan nedenlere dikkat çekti!

Cüneyt Mete, Kardeşlerim dizisinin başarısının altında yatan nedenlere dikkat çekti!

tarafından ker_def

Kardeşlerim dizisinde Orhan karakterini canlandıran Cüneyt Mete, başarılı performansı ile adından konuşturan bir oyuncu. Tecrübesi ile gençlere örnek de olan Cüneyt Mete, Türkiye’de tanındığı kadar, yurt dışında da tanınan bir isim haline geldi.

Kardeşlerim dizisinde Orhan karakterindeki başarısı ile öne çıkan Cüneyt Mete, özellikle de İspanya ve Latin Ülkelerinde Kardeşlerim dizisinin başarısı ile birlikte en çok öne çıkan oyuncular arasında yer aldı.

Cüneyt Mete’nin oyunculuk yetenekleri, yurt dışında da hem yabancı basında hem de izleyiciler tarafında övgüler ile bahsedilen bir detay oldu. Cüneyt Mete, dördüncü sezonu devam eden Kardeşlerim dizisinin başarısıyla ilgili Sabah gazetesindeki açıklaması ile de dikkat çekti.

Kardeşlerim dizisinin başarısının nedenini anlatan oyuncu, “Fakirlik, zenginlik ve hayat mücadelesi herkeste var. İzleyici kendisiyle empati kuruyor. Dizinin bu kadar uzun soluklu olmasının nedeni herkesin kendisinden bir şeyler bulması” diye konuştu.

İlk 3 sezonda müthiş bir reyting performansı gösteren Kardeşlerim dizisi, dördüncü sezonun ortalarında itibaren yaşanan reyting kayıpları ile bazı izleyicilerini kaybetti. Hikayenin zayıflamasının bir sonucu olsa da Kardeşlerim dizisinin hala geniş bir izleyici kitlesi tarafından yoğun bir destek gördüğünü de söylemek gerekiyor.

Her insanın iyi ve kötü yanlarının olduğunu anlatan Cüneyt Mete, Orhan karakterinin de öneminin burada gizli olduğunu şu sözlerle ifade etti:

“Her insan gibi iyi ve kötü yanları var. Ama her şeyden öte çok merhametli bir adam ‘Orhan’. İşte bu onun alametifarikası. Sevgi dolu, elinden geldiğince adil olmaya çalışan bir aile babası. ‘Orhan’ karakterinin çizgisinin bozulmamasının en güçlü sebeplerinden biri de senaryo tutarlılığı.”