Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde Kadir’siz yeni dönem! Yeni bölüm çok ağlatacak!

Kardeşlerim dizisinde Kadir’siz yeni dönem! Yeni bölüm çok ağlatacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi izleyicileri geçen hafta baş karakterlerden biri olan Kadir’in ölümüyle sarsılmıştı. Üzerine bir de Melisa’nın gidişi tuz biber oldu. Ancak daha bitmedi… Kardeşlerim dizisi 27 Kasım cumartesi akşamı yayınlanacak bölümüyle izleyiciyi gözyaşına boğacak.

Cumartesi akşamları ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisi izleyicileri şok üstüne şok yaşıyor. Bir önceki bölümün tanıtımında dizinin hayranları Kadir’in öleceğini görmüş ancak buna inanmamıştı. Bunun diziye olan merakı artırmak için bir oyun olduğunu düşünmüştü.

Ancak tanıtımın paylaşılmasından çok kısa süre sonra ortaya çıktı ki Kadir’i canlandıran oyuncu Halit Özgür Sarı diziden ayrılıyordu. Bu da Kadir’in gerçekten öldüğü anlamına geliyordu. İzleyici duyduklarına inanamadı.

Kardeşlerim dizisinde Kadir’siz yeni dönem! Yeni bölüm çok ağlatacak! 7

Nihayet cumartesi akşamı geldiğinde izleyiciler Kadir’in ölümüne şahit oldu. Üstüne üstlük Kadir’in kız arkadaşı Melisa’yı canlandıran Damlasu İkizoğlu da diziden ayrılmıştı. Bu ayrılık, Kadir’in ölümünün üzerine tuz biber olmuştu.

Cumartesi akşamı izleyici Kadir’in ölümüyle gözyaşına boğuldu. Ancak kalpleri dağlayacak sahneler henüz bitmedi. Kardeşlerim dizisinin 27 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak bölümünün tanıtımı paylaşıldı. Tanıtım gösteriyor ki yeni bölüm izleyicileri çok fena ağlatacak.

Yeni bölüm bundan sonraki Kadir’siz bölümlerin de ilki olacak. Hayatta tutundukları tek büyükleri olan Kadir’in ölümüyle Ömer, Asiye ve Emel bundan sonra nasıl ayakta kalacak? Kadir’in yokluğu üç kardeşin hayatını nasıl etkileyecek? Tüm bunlar Kardeşlerim dizisi oyuncularının çok merak ettiği sorular. Yeni bölümle birlikte Eren kardeşlerin hayatı da yeni bir boyut kazanacak, izleyici de bol bol ağlayacak.