Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fox TV, Şebnem Bozoklu’nun fanlarını isyan ettirdi; Elbet Bir Gün dizisinin günü değişsin!..

Fox TV, Şebnem Bozoklu’nun fanlarını isyan ettirdi; Elbet Bir Gün dizisinin günü değişsin!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’nin büyük umutlarla yayın hayatına başlayan yeni dizisi Elbet Bir Gün geçtiğimiz pazar akşamı üçüncü bölümüyle ekrana geldi. İlk iki bölümle reytinglerden kötü sonuç alan dizi yine beklenen reytingleri alamayınca kanal yönetimi tarafından final kararı verildi.

Pazar günleri yayınlanan ve baş rollerinde Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk’ün yer aldığı dizi son anda bir değişiklik olmazsa 12 Aralık akşamı yayınlanacak 6. bölümüyle izleyicisine veda edecek.

Fox TV, izlenmeyen dizilerini kısa süre sonra yayından kaldırma politikasına devam ettiğini bu kararı ile bir kez daha gösterdi. Elbet Bir Gün, Fox TV’nin bu sezon izlenmediği için yayından kaldırdığı dördüncü dizisi olacak.

Şebnem Bozoklu fanları da instagram hesabından yaptığı paylaşımla Fox TV’ye seslendi. Oyuncunun hayranları kanala, ‘Şu dizinin gününü değiştirin de kendi zirvesini yaratsın!’ çağrısında bulundu.

Fox TV, Şebnem Bozoklu'nun fanlarını isyan ettirdi; Elbet Bir Gün dizisinin günü değişsin!.. 41

Elbet Bir Gün dizisinin final yapacak olması Şebnem Bozoklu’nun fanlarını kızdırdı. Oyuncunun fanlarının sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda Fox TV’nin yayın politikasına anlam veremediği göze çarpıyor.

Fox TV, Şebnem Bozoklu'nun fanlarını isyan ettirdi; Elbet Bir Gün dizisinin günü değişsin!.. 42

Birsen Altuntaş’ın Fox TV’nin yayın politikasını eleştirdiği gönderisini sayfasına taşıyan fan grubunun Altuntaş’ın görüşlerine katıldığı anlaşılıyor.

Fox TV, Şebnem Bozoklu'nun fanlarını isyan ettirdi; Elbet Bir Gün dizisinin günü değişsin!.. 43

Fox TV, Şebnem Bozoklu'nun fanlarını isyan ettirdi; Elbet Bir Gün dizisinin günü değişsin!.. 44

Elbet Bir Gün etkili bir dram hikayesine sahip olmasına ve iyi oyuncularla ekrana gelmesine rağmen izleyicinin ilgisini çekemedi. Pazar akşamları Fox TV’de yayınlanan dizilerin işi zor. Zira karşılarında Teşkilat ve Yargı gibi çok güçlü iki rakip var.

Her iki dizi de artık kemikleşmiş izleyici kitlesine sahip ve bunu kırmak üçüncü bir dizi için neredeyse imkansız. Dolayısıyla Fox TV, pazar akşamı ne yayınlasa reytinglerde zayıf kalacak.