Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinden veda işareti geldi!

Kardeşlerim dizisinden veda işareti geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Kardeşlerim dizisi şimdiye kadar 17 bölüm ekrana geldi ve dizinin de geniş bir hayran kitlesi oluştu. Milyonları ekran başına oturtan Kardeşlerim dizisi, bu sezonun en beğenilen dram işlerinden birisi olarak öne çıktı.

Hem genç hem de tecrübeli isimlerin bir arada olduğu Kardeşlerim dizisinin kadrosunun ikinci sezonda yenileneceği ve önemli ayrılıklar yaşanacağı da gelen bilgiler arasındaydı. Dizinin finalinde bu ayrılıklarla ilgili mesajlar verilecek mi, bu da merakla bekleniyor.

Ancak Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonda bambaşka bir noktaya doğru sürükleneceğine yönelik güçlü kulis bilgileri bulunuyor. Kardeşlerim dizisinden final işareti de geldi. Dün akşam yayınlanan 17.bölümün ardından dizinin 18. bölümde veda edeceği duyuruldu.

Yayınlanan fragmanda 18.bölümün aynı zamanda sezon finali olduğu bilgisi de verildi. Kardeşlerim dizisi çok başarılı bir sezonu geride bırakıyor. 19 Haziran Cumartesi akşamı dizinin 18. bölümü yayınlanacak ve ekip yaz arası verecek.

Kardeşlerim dizisi ekibinin Ağustos ayında yeniden bir araya gelmesi ve ikinci sezonun da eylül ayında başlaması bekleniyor.

Kardeşlerim’in hikayesinde ne tür değişiklikler olacağı, kimlerin kadrodan ayrılıp yeni hangi isimlerin geleceği konusu ise yaz boyunca konuşulacaktır.

İşte 19 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Kardeşlerim dizisi 18. bölüm sezon finali fragmanı: