Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin Harikası Gözde Türker’den büyük bir isyan var!

Kardeşlerim dizisinin Harikası Gözde Türker’den büyük bir isyan var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli atv dizisi bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi oldu.18.bölümü ile birlikte 19 Haziran Cumartesi akşamı sezon finali yapacak olan dizinin genç oyuncuları da çok dikkat çekti. Bu isimlerden birisi de Gözde Türker oldu.

Genç oyuncu, Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Harika karakteri ile dikkatleri hemen üzerine çekmeyi başardı. Etkileyici oyunculuğu ile kısa sürede hayranlık kazanan Gözde Türker, sosyal medya paylaşımları ile de gündemde yer alıyor.

Oyuncu, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım ile adeta isyanda bulundu. Hayvan hakları yasasının çıkartılmasını isteyen oyuncu, hıçkırıklara boğuldu…Oyuncunun açıklamaları izleyenleri de fazlasıyla etkiledi.

Gözde Türker şunları anlattı: “Lütfen hayvan hakları yasası bir an önce gelsin. Ben herkes adına gerçekten utanıyorum. Zaman kaybediyoruz, yazık, gerçekten yazık. Videoları izleyin. 2 saniye sadece izleyin. Sadece en az sizin kadar yemek yemek istiyorlar. Kedileri doyurmak istiyorlar. Bizim insanoğlu olarak yaptığımız, tüm kötülüklerin yüzde 1’i bile onlarda yok. Siz kendinizi düzelteceksiniz. Siz kendinizi yok edin. Yazık, hepimize yazık. Size de yazık. Böyle hiçbir şey kazanamayacaksınız. Videoları izleyin, hayvan saadece doymak istiyor. Zehir veriyorsunuz.”

Hayvanların acı çektiğini, bir kalbinin olduğunu ve en az insanoğlu kadar yaşamak istediğini belirten Gözde Türker, gözyaşları içinde açıklamasını yaptı.Hayvanların acı çekmemesi için herkesi göreve davet eden Türker, hayvan hakları yasasının da bir an önce gelmesini istedi.