Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünde beklenmedik kaza!

Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünde beklenmedik kaza!

tarafından kadir kadir
Kardeşlerim dizinde paintball oynarken beklenmedik kaza

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de cumartesi akşamları yayınlanan ve izleyicilerin her bölümünü merakla beklediği Kardeşlerim dizisi kısa bir ayrılıktan sonra 15 Ocak’ta 35. bölümüyle ekranlara geri dönüyor. Son dönemde koronavirüs vakalarının artması ve önce Akif Atakul karakteriyle Celil Nalçakan’ın, ardından da Doruk ile Asiye karakterlerini canlandıran Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un koronavirüse yakalanması nedeniyle sete bir süreliğine ara verilmişti.

8 Ocak Cumartesi günü yayınlanan fragman sonrası rahat bir nefes alan ve sosyal medyada mutluluklarını yaptıkları yorumlarla dile getiren izleyicileri 35. bölümde ilginç olaylar bekliyor. Baş rollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un oynadığı ve bu yıl ikinci sezonuyla ekranlarda yerini alan Kardeşlerim dizisini fragmanı hastane sahnesiyle başlıyor.

Kardeşlerim dizisi - Küçük kardeş Emel'in zor anları

Hatırlarsanız 34. bölüm Asiye’nin temizliğini yaptığı evin sahipleri İlknur ve eşi Orhan uçaklarını kaçırınca evlerine geri dönmüş, kapıyı açtıklarında karanlıkta Asiye’nin ağabeyi Umut’u görünce onu hırsız sanmışlardı. Çıkan arbede de Orhan belindeki silahı çekmiş, Umut ile yaşadıkları kısa süreli arbede de küçük kardeş Emel vurulmuş ve yattığı koltuktan yere düşmesiyle bölüm sona ermişti.

Küçük kardeş Emel’in hastaneye götürülmesiyle başlayan 35. bölümde doktorun “Ufaklık gerçekten çok şanslıymış. Kurşun omuzu sıyırıp geçmiş” sözleriyle ağabey Umut ve abla Asiye başta olmak üzere hastanedeki herkes rahat bir nefes alıyor. Umut’un deyimiyle “Eren familyası”, bu güzel haberle yeni bir okul gününe başlıyor. Ders sırasında öğretmenleri sınıfa: “Yarınki etkinliğimizi seçelim” dediğinde, sınıf tercihini paintball’dan yana kullanıyor ve eğlendikleri bu keyifli outdoor macerası arkadaşlarının başına gelen kazayla beklenmedik bir şekilde sona eriyor.

Bu sırada Melis Minkari’nin canlandırdığı Asiye Eren ile annesi Şengül Eren ise ev önünde “tahmin ettiğim kişi olamaz” repliğiyle birbirlerini tekrarlıyorlar. Fragmanın sonunda ise önce Emel, sonra da Şengül Eren’in gözünden oyuncaklarla dolu bir çocuk odası görülüyor ve Asiye’nin temizliğe gittiği evin hanımı İlknur’un “Eğer bir gün canın isterse bana anne diyebilirsin” sözü duyuluyor.

Bu iki sahneyi birleştiren “Kardeşlerim dizisi” hayranları arasında acaba “6 yaşındaki küçük kardeş Emel, Asiye’nin temizliğe gittiği ev sahipleri tarafından evlatlık mı istenecek?” yorumları yapılmaya başlandı bile.