Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin yurt içi ve yurt dışı başarıları gurur veriyor!

Kardeşlerim dizisinin yurt içi ve yurt dışı başarıları gurur veriyor!

tarafından ker_def

atv ekranında yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizi projesi dördüncü sezonunda da yine çok başarılı bir süreç yaşıyor. Her ne kadar Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran’ın ayrılığının ardından dizide belirgin bir reyting ve heyecan düşüşü olmuş olsa da hikayenin hala milyonlarca izleyiciyi ekrana çektiği gerçeği de dikkatlerden kaçmıyor.

Kardeşlerim dizisi NGM tarafından hazırlanıyor ve dizinin yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Dünyanın birçok önemli ülkesinde yayınlanan Kardeşlerim projesi geçtiğimiz hafta Cannes’ta yapılan MIPCOM içerik fuarının da gözde Türk dizilerinden birisi olmayı sürdürdü.

100 bölümü geçen Kardeşlerim, yurt dışında da 80’den fazla ülkeye satıldı. İzlenme ve konuşulması ülke sınırlarını aşan dizi, Türkiye’de aldığı yüksek izlenme oranlarına ek olarak özellikle İspanya ve Latin Amerika’da reyting rekoru kırıyor.

For My Family adıyla yayınlandığı her ülkede beğeniyle takip edilen dizi, Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen en büyük televizyon fuarlarından Mipcom’da Meksika’ya ilk format hakkı satışı gerçekleşti.

Ekrandaki serüveni 4 sezonu aşan Kardeşlerim, YouTube ve sosyal medyada da en çok konuşulan yapımların başına geliyor. Yayınlanan her bölümü ve tanıtımı ile trend listelerinden inmeyen Kardeşlerim, sürpriz gelişmeler ve kadrosuna katılan yeni isimlerle yeni sezona da iddiasını sürdürüyor.

Hikayesi ve güçlü kadrosu ile Kardeşlerim her cumartesi atv’de izleyicilerle buluşmaya ve milyonlarca hayranına farklı duygular yaşatmaya devam ediyor.