Ana sayfa Sosyal Medya Halit Özgür Sarı’nın çabalarına rağmen Yabani dizisinde belirgin bir reyting düşüşü yaşanıyor!

Halit Özgür Sarı’nın çabalarına rağmen Yabani dizisinde belirgin bir reyting düşüşü yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Simay Barlas ile başrolde buluşan ve çok da iyi bir sezon geçiren Halit Özgür Sarı, mutluluğunu ve heyecanını sosyal medya paylaşımlarına da yansıtıyor.

Kardeşlerim dizisindeki performansının ardından yeniden sosyal medyanın gündeminde baş sıralarda yer alan genç oyuncu, yaptığı heyecanlı paylaşımlar ile Yabani dizisi hayranlarını dizinin içinde tutmak için büyük çaba harcıyor.

Halit Özgür Sarı hayranlarının hikayesini çok sevdikleri Yabani dizisi, bu sezon Fox TV’nin en iyi yapımlarından birisi olarak öne çıkıyor. Sezonun da en iyi çıkışını yapan birkaç dizisinden birisi olan Yabani, geçtiğimiz hafta reytinglerde yaşadığı düşüş ile dikkatleri çekti.

Salı akşamları ortalamanın üzerinde oranlar elde ederek herkesi şaşırtan Yabani dizisi, 7. bölümde bir miktar izleyici kaybı yaşadı. Bu kayıplar şimdilik çok ciddi olmasa bile, hikayenin bazı izleyicileri ekrana çekme konusunda haftalar geçtikçe yeterli olmayabileceğinin ilk izleri de düşmekte olan reytinglerden anlaşılabiliyor.

Yabani dizisinin senaristlerinin hikaye noktasında izleyicilerin heyecanını artıracak sahneler yazması veya yeni karakterler ile hikayeyi süslemesi reytinglere olumlu katkılar yapabilir.