Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim, Gönül Dağı, Yargı, Mahkum… Hepsini sosyal medyada silip geçen dizi bakın hangisi?

Kardeşlerim, Gönül Dağı, Yargı, Mahkum… Hepsini sosyal medyada silip geçen dizi bakın hangisi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranın sezondaki sevilen dizileri birer birer yerini almakta Eylül ayı ile birlikte. Yaz sezonundan gelen bazı dizilerin yanı sıra yepyeni hikayeleriyle ekrana giriş yapan ve gelmeye hazırlanan dizilerle birlikte izleyiciyi zor bir sezon bekliyor! Her Eylül ayında olduğu gibi ilk günlerde bir dizi karmaşası yaşanıyor.

Dizi izlemeyi sevenler, ilgilerini çekebilecek yeni diziler arasından seçimler yaparken bir başka tarafta ise reyting rekabeti yaşanıyor. Rekabetin iyice artmaya başladığı haftalara giriş yaparken sosyal medyada da gündemden düşmeyen bazı diziler dikkatleri çekiyor.

Adba.tv tarafından her hafta yapılan ölçümlemelerle, gelen ileti sayıları baz alınarak dizilerin karnesi ortaya çıkıyor. Sosyal medyada En popüler Dizi ve Program kategorisinin 12-18 Eylül haftasında tablo netleşti! Ekranın en çok konuşulan yapımları belli olurken, yaz döneminden gelen dizilerin hala etkisini sürdürdüğü ve sezona yeni giren pek çok diziyi de geride bıraktıkları görülüyor!

Kardeşlerim, Gönül Dağı, Yargı, Mahkum... Hepsini sosyal medyada silip geçen dizi bakın hangisi? 7

Reyting karnelerinde durum farklı olsa da sosyal medyada Duy Beni ve Tozluyaka dizilerine gösterilen büyük ilgi, yaz döneminde de konuşulmuştu. Reytingleri ortalama ya da orta altı olsa da sosyal medyada izlenirlik ve konuşulma oranları dikkat çekecek kadar yüksek bu iki dizinin…

Son yapılan ölçümlemelerde haftanın en popüler sıralamasında 3. sırada ise Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yer alıyor. Dizi, giderek reytinglerde de dikkat çeken bir oranda artış göstermekte. Yazlık dizi olmasına karşılık sezon dizilerini de zorlayacak gibi görünüyor!

18 Eylül Pazar akşamı yayına giren Yargı dizisi, tabloya 4. sıradan girmiş. 12-18 Eylül tarihlerinde gelen iletilere göre tablonun oluştuğunu tekrar hatırlatalım. Kanal D’nin çok sevilen ve çok konuşulan dizisi Yargı, haftanın son ölçümleme gününe denk geldiği için de etkisi az görünebilir. Gelecek hafta durum daha da netleşecektir!

Tv8’in Mastercheff programı yaz döneminde de dizileri zorlayan bir program olmuştu. Sezonda da pek çok dizinin önüne geçmeye ve güçlü bir rakip olmaya devam ediyor. Reytinglerdeki mücadele, sosyal medyada da ortaya çıkmış ve Mastercheff programı, sosyal medyadaki en popüler sıralamasında 5. sırada.

Bir kaç hafta önce yeni sezona başlayan Kardeşlerim ve arkasından da Gönül Dağı dizileri geliyor. Ardından geçtiğimiz hafta final bölümü ekrana gelen Destan dizisi. Final yapan Senden Daha Güzel dizisi de 9. sırada.

Geçen hafta ekrana hızlı giriş yapan sevilen dizi Mahkum’un da sosyal medya tablosunda 10. sırada yer aldığı görülmekte.

Bakalım gelecek hafta sezon dizilerinin yaz sezonundan gelen dizilerle sosyal medyadaki rekabetinde tablo nasıl şekillenecek? Bekleyip göreceğiz…