Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Miran ne Cemal! Akın Akınözü, yeni dizisi Tuzak’taki imajıyla dikkat çekiyor!

Ne Miran ne Cemal! Akın Akınözü, yeni dizisi Tuzak’taki imajıyla dikkat çekiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Çekimleri devam eden Tuzak dizisinden paylaşılan yeni kareler, Akın Akınözü ve Bensu Soral hayranlarını heyecanlandırdı! İki oyuncunun birlikte pozlarını gören fanlar, sosyal medyada ‘uyumu yakalamışlar, enerjileri tutmu, bu ikili güzel olmuş’ şeklinde yorumlar yapıyorlar…

TV8’de yayınlanacak olan dizinin başrolünde oynayan Akın Akınözü, geçtiğimiz sezon ekrana Star TV’de yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi ile gelmişti. Karısı ve iki çocuğunu terkedip bir başka kadınla zengin bir hayat süren Cemal karakteri ile farklı bir imaj çizmişti ilk dizisi Hercai’ye göre…

Yerli ve yabancı pek çok hayranının sosyal medyada ilgiyle takip ettiği bir isim. Bu hayranlığı da ilk olarak Hercai dizisinde oynadığı Miran karakterine borçlu Akın Akınözü. 2015 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisiyle ilk kez ekrana gelen Akınözü, daha sonra Arkadaşlar İyidir, Payitaht Abdülhamid ve Aslan Ailem dizilerinde de oynamıştı. Ancak onu şöhrete kavuşturan, Ebru Şahin ile başrolünde yer aldığı atv’nin Hercai dizisi oldu.

Bu dizideki Miran karakteri ile gönülleri fetheden Akınözü, ekrana kısa bir ara verdikten sonra geçtiğimiz sezon Kaderimin Oyunu dizisi ile dönmüştü. Hercai’de genelde yakası açık gömlekler ya da boğazlı kazaklar giyen oyuncunun saçları da genelde öne doğru taranıyordu. Sakallı ve bıyıklı haliyle Hercai için imaj yapmıştı.

Ne Miran ne Cemal! Akın Akınözü, yeni dizisi Tuzak'taki imajıyla dikkat çekiyor! 10

Daha sonra Kaderimin Oyunu dizisinde hayat verdiği Cemal karakteri ile de imajını bir parça değiştirdi oyuncu. Saçları bu kez yandan ayrılan oyuncunun bıyık ve sakalları değişmemişti. Kıyafetlerinde daha spor tercihler yapıldı Cemal karakteri için.

Ne Miran ne Cemal! Akın Akınözü, yeni dizisi Tuzak'taki imajıyla dikkat çekiyor! 11

Ancak Akın Akınözü’nün yeni dizisi Tuzak için imajı çok daha dikkat çekici oldu! Bensu Soral ile partner olan Akınözü’nün iki dizide de sakallı ve bıyıklı haliyle görünmesinden sonra bu kez imajı yenilendi! Akınözü’nün sakal ve bıyıkları kesilirken, saçlarının da yanlardan kısaltıldığı ve daha modern bir görünüme kavuştuğu setten gelen ilk fotoğraflarda görülmekte… Kirli sakallı haliyle de beğeni toplayan oyuncu, bu kez başka bir imaj çiziyor…

Ne Miran ne Cemal! Akın Akınözü, yeni dizisi Tuzak'taki imajıyla dikkat çekiyor! 12

Yine şık ceketler ve kravatsız, yakasının düğmeleri açık gömleğiyle görülen oyuncu, Tuzak dizisinde yıllarca ailesinin intikamını almak için çabalamış ve düşmanının kızına aşık olacak bir adama hayat veriyor.

Kadrosunda usta oyuncu Talat Bulut ile birlikte rol aldığı her yapımda oyunculuğu ile konuşturan Rıza Kocaoğlu da ye alıyor. Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in yaptığı dizinin senaristliğini ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun yapmakta olduğu Tuzak dizisinin genel hikayesi ise şöyle:

Ne Miran ne Cemal! Akın Akınözü, yeni dizisi Tuzak'taki imajıyla dikkat çekiyor! 13

Dizinin konusu kısaca şöyle…

Tuzak, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamanda bütün haksızlığa uğramış olanların intikamını alma hikayesidir. Yıllarca en ince detayına kadar çalışılarak yapılan yıkıcı intikam planının karşısında ise düşmanın zeki ve güçlü kızı olacaktır… Kimin kimi tuzağa düşüreceği ise bir bilmeceye dönüşecektir..