Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisindeki tuvalet sahnesi şaşırttı! Eleştiren de çok, komik bulan da!

Baba dizisindeki tuvalet sahnesi şaşırttı! Eleştiren de çok, komik bulan da!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 16. bölümü ile sezona giriş yapan Baba dizisi, reytinglerde bekleneni veremedi! Show TV’de yayınlanan dizinin yeni sezonda büyük değişikliklerle ekrana geleceği önceden biliniyordu. Ancak yaşanan değişiklikleri kimi izleyiciler fazla buldu! Diziye yeni isimlerin de katılması ile birlikte hikayesi yenilenen Baba, 20 Eylül Salı akşamı ekrandaydı.

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın başrolde yer aldığı dizide Ayda Aksel, Beril Pozam, Özge Yağız, Hakan Kurtaş, Deniz Hamzaoğlu, Taner Rumeli, Bihter Dinçel, Cem Uslu da rol almakta. Yeni sezonda ise diziye Levent Ülgen, Hazal Türesan, Ali İl, Buse Meral, Ezgi Dinçer, Volkan Kıran ve Elif Verit de katıldı.

Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın senaryosunu yazdığı Ay Yapım imzalı dizide darmadağın olan Saruhanlı ailesinde yaşadığı kayıplar sonrasında değişen hayatları ilk bölümde çarpıcı bir sahnelerle ekrana geldi. Ailenin babası Emin Saruhanlı kaybolurken, ailesinin tüm yükünü taşımak da Kadir’e düştü! Bambaşka bir hayatın içine düşen ailesi için çalışan Kadir, aynı zamanda babasını da arıyordu. Emin ise sokaklarda hayatta kalmaya çalışıyordu.

Bu arada içinde bulunduğu zor durum, Kadir’i bir gece bir barda içmeye kadar götürdü. Alkolü fazla kaçıran Kadir’in erkekler tuvaletinde rastladığı kadın ve aniden içeri giren adamla yaşadığı diyalog ile birlikte tuvalet sahnesi dizinin dikkat çeken bir sahnesi oldu.

Baba dizisindeki tuvalet sahnesi şaşırttı! Eleştiren de çok, komik bulan da! 15

Tolga Sarıtaş’ın hayat verdiği Kadir’in karşılaştığı Suzan’ı Buse Meral canlandırıyor. Diziye yeni dahil olan Meral ile Sarıtaş’ın tuvalet sahnesinde yaşananlar, kimi izleyenlerin tepkisini çekti. Baba dizisinin sezondaki değişimine kimi eleştiriler de yapan izleyenler, bu sahneyle ilgili de farklı tepkiler verdi.

Bazı izleyiciler sahneyi ‘iğrenç’ şeklinde yorumlarken bazıları da komik bulduklarını dile getiriyor. Dizinin kökten değişim geçirdiği söyleyerek senaryoyu eleştirilenlerin yanı sıra Suzan ve Kadir’in aşk yaşamasını dört gözle beklediklerini söyleyenler de var…

Kadir’in daha sonra beraber olduğu Suzan ile neler yaşayacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Dizinin tuvalet sahnesi ile ilgili gelen yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz. Kimileri şaka olarak görüp gülse de kimileri bambaşka eleştiriler getiriyor. Tüm eleştirilere karşın dizinin en dikkat çeken ve konuşulan sahnelerinden oldu bu sahne…

İşte gelen yorumlardan bazıları…

 

Baba dizisindeki tuvalet sahnesi şaşırttı! Eleştiren de çok, komik bulan da! 16

Baba dizisindeki tuvalet sahnesi şaşırttı! Eleştiren de çok, komik bulan da! 17

Baba dizisindeki tuvalet sahnesi şaşırttı! Eleştiren de çok, komik bulan da! 18

Baba dizisindeki tuvalet sahnesi şaşırttı! Eleştiren de çok, komik bulan da! 19

Baba dizisindeki tuvalet sahnesi şaşırttı! Eleştiren de çok, komik bulan da! 20

Baba dizisindeki tuvalet sahnesi şaşırttı! Eleştiren de çok, komik bulan da! 21

Baba dizisindeki tuvalet sahnesi şaşırttı! Eleştiren de çok, komik bulan da! 22

Baba dizisindeki tuvalet sahnesi şaşırttı! Eleştiren de çok, komik bulan da! 23