Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim setinde dedikodu eksik olmuyor, Onur Seyit Yaran’dan itiraf geldi!

Kardeşlerim setinde dedikodu eksik olmuyor, Onur Seyit Yaran’dan itiraf geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran, başarılı performansı ile göz dolduruyor. Su Burcu Yazgı Coşkun ile de çok iyi bir dizi çifti olduklarını hayranları her platformda onlara gösterdikleri büyük ilgiyle sergiliyor… Doruk ve Asiye karakterleri Kardeşlerim dizisiyle akıllara yazılırken, iki genç oyuncu da kariyerlerinin en başarılı dönemini yaşıyor.

Kardeşlerim dizisinin bu kadar etkili olmasında büyük pay sahibi olan iki genç oyuncu, iyi bir uyum yakaladılar ve birbirleri ile de set arkasında çok iyi anlaşıyorlar. Aralarında 8 yaş fark olduğunu anlamak ise zor… Onur Seyit Yaran, atv’de yayınlanan Dizi TV programındaki açıklamasında kendisi ile ilgili bazı ilginç bilgiler verdi.

Bir türlü bırakamadığı ve tutku haline gelen cips konusunda konuşan oyuncu, “Bir tutkum var, patates cipsi. Patates cipsine tutkuluyum, tek yediğim cips olabilir. Tek yediğim atıştırmalık. Çikolata, şeker severim ama diyet nedeniyle yemiyorum. Ama patates cipsinden vazgeçemiyorum. Geceleri hep onu yiyorum” diye konuştu.

Kardeşlerim setinde dedikodu eksik olmuyor, Onur Seyit Yaran'dan itiraf geldi! 8

Bir şey izlerken veya bir şey okurken mutlaka patates cipsinin yanında bulunduğunu anlatan genç oyuncu, diğer her şeyden vazgeçmiş durumda olsa da patates cipsinden vazgeçemedi.

Su Burcu Yazgı Coşkun ise düzgün fiziği ile dikkatleri çekiyor. Genç oyuncu, Kardeşlerim dizisi sayesinde büyük bir popülerlik kazandı. Dergi kapaklarını süsleyen, sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu, diyet gibi bir sorununun olmadığını söyledi.

Her şeyi her zaman yiyebileceğini belirten Su Burcu Yazgı Coşkun, gece 2’de pizza bile yiyebileceğini anlattı. Hep geceleri atıştırmalık yediğini belirten oyuncu, çikolatanın da vazgeçilmezleri arasında yer aldığını söyledi.

Kardeşlerim setinde dedikodu eksik olmuyor, Onur Seyit Yaran'dan itiraf geldi! 9

Sette dedikodu yaptıklarını da kabul eden ikili, bunu herkesin içinde yaptıklarını da ifade etti. Onur Seyit Yaran, “Dedikodu yapacak isek kalabalıkta yaparım ki, dedikodu yaptığım kişiye de ulaşsın diye. Gizli yapıldığı zaman benim için anlamı kalmaz” dedi.

Bir dedikodu gruplarının olmadığını belirten Su Burcu Yazgı Coşkun, partneri ile karşılıklı dedikodu yaptıklarını da anlattı. İki oyuncu da birinin paylaştığı bir şeyi birbirlerine atarak, onun dedikodusunu da yüz yüze yaptıklarını belirttiler.