Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim, Tozluyaka, Duy Beni ve Emanet’in erkek oyuncuları, en popüler listesinde ilk sıralarda!

Kardeşlerim, Tozluyaka, Duy Beni ve Emanet’in erkek oyuncuları, en popüler listesinde ilk sıralarda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yaz sezonunda ekrana gelen diziler arasında iki gençlik dizisi Tozluyaka ve Duy Beni büyük dikkat çekti. İki dizide de liseli gençler arasında yaşanan, zaman zaman şiddete varan olaylar konu ediliyor. Hikayesi ile gerçek hayattaki benzer olaylara da vurgu yapıyor olması, özellikle genç nesil arasında ilgi çeken yapımlar olmasını da sağlıyor bu iki dizinin.

Reytingleriyle yeni sezonda da devam etme şansı bulan Fox TV’de ekrana gelen Tozluyaka ve Star TV’de yayınlanan Duy Beni dizileri, sosyal medyada çok konuşulan iki yapım oldu yaz boyunca. Genç oyuncuların ön plana çıktığı iki dizinin sezonda nasıl bir yol izleyeceğini hep birlikte göreceğiz. Ancak genç kuşak oyuncular, şimdiden hayran kitlesini büyütmüş durumda!

Reytingleri yaz döneminde devam etmelerini sağlasa da yeni sezondaki güçlü rakipleri karşısında bu dizilerin nasıl bir sınav vereceğini hep birlikte göreceğiz. Fakat sosyal medyada çok dikkat çeken rekorlara da imza attı bu iki dizi. İzlenme sayıları ve ön plana çıkmaları ile konuşuldular.

Kardeşlerim, Tozluyaka, Duy Beni ve Emanet'in erkek oyuncuları, en popüler listesinde ilk sıralarda! 8

Adba.tv’nin yaptığı ve 7-13 Eylül haftasını kapsayan araştırmada, Tozluyaka ve Duy Beni ile birlikte Kardeşlerim ve Emanet dizilerinin erkek oyuncuları, ‘En Popüler’ listesinde ilk sıralarda yer alıyor.

Bir kaç hafta önce 3. sezonu başlayan Kardeşlerim dizisinin yayını ile birlikte, dizide Doruk karakterine hayat veren Onur Seyit Yaran, listenin ilk sırasında yerini almış görünüyor.

İkinci sırada ise yaz boyunca Sıla Türkoğlu’nun ayrılığı ile çok konuşulan ve kısa bir süre önce 3. sezon başlama tarihi 19 Eylül Pazartesi olarak açıklanan Emanet’in başrol erkek oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan da genç meslektaşlarını geçmiş durumda listede!

Kardeşlerim, Tozluyaka, Duy Beni ve Emanet'in erkek oyuncuları, en popüler listesinde ilk sıralarda! 9

Tozluyaka’nın iki oyuncusu Haktan Zavlak ve Özgür Foster ise 3. ve 4. sıralarda. Duy Beni dizisindeki Kanat karakteri ile çok sevilen Caner Büyüktopçu da bu iki ismi takip ediyor. Kardeşlerim’in iki oyuncusu Yiğit Koçak ile Recep Usta da sıralamaya girmiş durumda.

Burak Çelik, yaz dizisi Senden Daha Güzel ile gündemde. Ancak dizi için final kararı verildi. Bu arada Baba dizisi ve Kuruluş Osman henüz başlamamış olsa da Tolga Sarıtaş ve Burak Özçivit’in de listeye 9. ve 10. sıralardan girmiş olmaları dikkat çekiyor…