Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti’nin çiftlerinden sonra sürpriz bir dizi çifti daha popülerlik yolunda ilerliyor!

Kardeşlerim, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti’nin çiftlerinden sonra sürpriz bir dizi çifti daha popülerlik yolunda ilerliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranın sevilen dizilerinin sevilen çiftleri, sosyal medyada sıklıkla anılıyor, haklarında pek çok paylaşım yapılıyor. Son dönemde genç kuşak oyuncuların yer aldığı dizilerin çiftleri, daha popüler bir gidişat izlemekte.

Özellikle yaz aylarında yayınlanmaya başlayan Duy Beni ve Tozluyaka dizilerinin çiftleri ile birlikte, 3 sezondur ekranda olan Kardeşlerim dizilerinin genç oyuncularının canlandırdığı karakterler, çift olarak popüler isimlerin önünde geliyordu.

Ancak genç kuşağın merakla takip ettikleri ve reytinglerinin düşüklüğü nedeniyle Duy Beni ve Tozluyaka dizileri için final kararı verildi. Böylece, iki dizide de yer alan oyuncuların hayat verdiği çiftler, düzenli olarak yapılan dizilerdeki ‘En Popüler Çiftler’ kategorisinden çıktı.

Ekranın farklı dizilerinin sevilen çiftleri, son dönemde ilk 5 tablosunda yerini almaya başladı! Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün hayat verdikleri Doğa ve Fatih çifti ile Yalı Çapkını’nda Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in oynadıkları Seyran ve Ferit bu çiftler arasında.

Dizilerin sevilen çiftlerinin sosyal medyada yapılan paylaşımlar oranında popüler olarak öne çıktığı Somera’nın 21-28 Aralık tarihli tablosu aşağıda…

Kardeşlerim, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nin çiftlerinden sonra sürpriz bir dizi çifti daha popülerlik yolunda ilerliyor! 8

İlk 5 sırada yer alan çiftlerin başında Kardeşlerim dizisinin Aybike ve Berk çifti yer almakta. Melis Minkari ve Recep Usta’nın hayat verdikleri çift, aynı dizinin uzun zaman bu kategoride birinciliği kimseye bırakmayan çifti Asiye ve Doruk’un yerini aldı. İkinci sırada ise Doğa ve Fatih var. Listenin 3. sırasında Seyran ve Ferit yer alırken, 4. sıradaki çift ise ilk kez bu tabloya dahil oldu!

Kardeşlerim, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nin çiftlerinden sonra sürpriz bir dizi çifti daha popülerlik yolunda ilerliyor! 9

Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Emanet dizisinde Halil İbrahim Ceyhan ve Gürcistan asıllı oyuncu Nana Stambolishvili’nin oynadıkları Nana ve Yaman, en popüler çiftler arasına son haftada 4. sıradan dahil oldu! Daha önce Sıla Türkoğlu’nun Halil İbrahim Ceyhan ile başrolde yer aldığı diziden ayrılmasından sonra Nana karakteri dahil olmuştu Emanet dizisine.

Kardeşlerim dizisinin bir başka çifti Süsen ve Ömer de listenin 5. sırasında yer alıyor. Yiğit Koçak ve Lizge Cömert’in oynadıkları çift de yine uzun zamandır popüler dizi çiftleri arasında ilk 5’te yer almakta.