Ana sayfa Güncel Haberler Kartal Tibet’in dergilere konu olan otomobili bulundu!

Kartal Tibet’in dergilere konu olan otomobili bulundu!

tarafından zk zk

Yeşilçam’ın efsane oyuncusu, yönetmeni ve senaristi olan Kartal Tibet’in kendisi kadar meşhur olmuş otomobili, Sinop’tan çıktı!

Posta’nın haberine göre, uzun süredir gözlerden uzak olan Yeşilçam’ın efsane oyuncusu, yönetmeni, senaristi Kartal Tibet’in sinemada gerek oyuncu olarak kullandığı, gerekse yönettiği filmlerinde yıllarca sık sık gördüğümüz 1969 model 34 KT 417 plakalı Mercedes marka 280S tipi aracı geçen günlerde gün yüzüne çıkarıldı

Kartal Tibet'in dergilere konu olan otomobili bulundu! 7

Usta oyuncu Kartal Tibet’in kaderine terk edilen aracı gün yüzüne çıkarıldı. İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği’nin izini sürdüğü araç Sinop’ta bir sanayi sitesinde kaderine terk edilmiş şekilde bulundu.

Şaşaalı günlerine tekrar dönebilmesi için üzerinde bulunan hacizlerin kaldırılması ve restore edilmesi gereken otomobile büyük emek verilmesi gerekiyor.

ARABASIYLA DERGİYE KONU OLDU
Reyhan (1969), Beklenen Şarkı (1971), Vukuat Var (1972), Bir Pınar Ki (1972), Bir Demet Menekşe (1973), Zambaklar Açarken (1973) gibi birçok filmde gördüğümüz KT (Kartal Tibet) plakalı araç için Ses Dergisi, 8 Kasım 1969 tarihli yazısında ”Sinema Artistleri İçinde En Lüks Otomobil Kartal Tibet’in” başlığını kullandı. (Posta)