Ana sayfa Sosyal Medya Kasaba Doktoru dizisinin hırslı, azimli doktoru Hazal Subaşı gerçek hayatında nasıl biri?

Kasaba Doktoru dizisinin hırslı, azimli doktoru Hazal Subaşı gerçek hayatında nasıl biri?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Adını Sen Koy dizisiyle büyük beğeni toplayan oyuncu Hazal Subaşı, ardından birbirinden çok farklı dizilerde etkili performanslar ortaya koydu ve Çukur dizisi ile birlikte de popülerliğin zirvesine çıktı. Hazal Subaşı son dönemde Kasaba Doktoru dizisiyle oyunculuk macerasına devam ediyor.

TRT1’in Kasaba  Doktoru dizisinde başarılı ve hırslı bir doktor olan ‘Leyla’ karakterini canlandıran güzel oyuncu, Re Touch Mag Dergisi’ne çok çarpıcı pozlar verdi.

Oyuncu dergiye yaptığı açıklamalarda, kendisini şu sözlerle anlattı; “Rahat, eğlenceli ve çalışkan biriyim. Ama bazen hırçınlığım da tutar. Kötü anıları, travmaları yok sayıp yoluma devam edebilirim.”

Kasaba Doktoru dizisinin hırslı, azimli doktoru Hazal Subaşı gerçek hayatında nasıl biri? 8

Tam bir yaz insanı olduğunu belirten Hazal Subaşı, Re Touch Mag Dergisi ile Western filmlerini aratmayacak çok özel bir çekim gerçekleştirdi.

Düşünceli, pozitif, kendine güvenen insanlardan etkilendiğini söyleyen güzel oyuncu, hayatı plansız ve anlık yaşamayı tercih ediyor

.Kasaba Doktoru dizisinin hırslı, azimli doktoru Hazal Subaşı gerçek hayatında nasıl biri? 9

Oyuncu röportajda bilinmeyen bir özelliğinden de söz etti. Tüy merakı olduğuna dikkat çeken Hazal Subaşı, tüylerin şans getirdiğine inanıyor ve dikkatini çeken tüy olursa hemen aldığını belirtiyor.