Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakteri bir ara Merve Dizdar’ın içine fena işlemiş!

Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakteri bir ara Merve Dizdar’ın içine fena işlemiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 sezon süren ve TRT1 ekranında çok başarılı bir süreç geçiren Masumlar Apartmanı dizisi artık yok. İkinci sezonuyla birlikte final yapan dizinin ardından ise muhteşem bir oyunculuk performansı ve hikaye ile unutulmaz bir dizi kaldı. İzleyenlerin aklından çıkmayacak bir proje olan Masumlar Apartmanı, oyuncular için hiç de kolay bir yapım değildi.

Merve Dizdar, Ezgi Mola ve Birkan Sokullu üçlüsü de bu dizi sayesinde büyük popülerlik elde etti ve milyonlarca insanın kalbine dokundu. Gülben karakterinde izlediğimiz Merve Dizdar, kariyerinde en büyük sıçramayı bu dizi sayesinde gerçekleştirdi.

NTV’de yayınlanan Ceyda Düvenci’nin programının konuğu olan Merve Dizdar, dizideki rolü için psikolojik destek aldığını söyledi. Oyuncu, hem kendisinin hem Ezgi Mola hem de Birkan Sokullu’nun dizi nedeniyle darmadağın bir hale geldiğini de itiraf etti.

Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakteri bir ara Merve Dizdar'ın içine fena işlemiş! 8

Ehliyetini bile Masumlar Apartmanı projesinden sonra aldığını ve garip bir özgürlük hissettiğini dile getiren Merve Dizdar, hikayenin kendisini ne kadar derinden etkilediğine de değindi.

Oyuncu, şöyle konuştu: “Bi gün evde perdelerim kapalı oturuyorum, her zaman perdelerimi açarım güneş girsin, prodüksiyon beni alıncaya kadar öyle oturmuşum, gitmişim, Ezgi de ben de Birkan da hepimiz dağılmışız… Hoppidi hoppidi gidemiyorsun ki sete! Ehliyetimi bile Masumlar Apartmanı’ndan sonra aldım. Arabayı aldım, garip bir özgürlük hissettim.”

Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakteri bir ara Merve Dizdar'ın içine fena işlemiş! 9

Hayatında çok keyifli bir dönemin içinde olduğunu da anlatan Merve Dizdar, iş hayatında çok mutlu olduğu günler yaşıyor. Hem Masumlar Apartmanı hem de Alice Müzikali ile çok konuşulan isimlerden birisi haline gelen Merve Dizdar, en son Cem Yılmaz’ın Netflix’te çok tartışılan Erşan Kuneri isimli dizisinde de rol almıştı.

Son 2 yıl içinde büyük popülerlik kazanan Merve Dizdar, “Çok keyifli bir dönemimdeyim. İş hayatım çok keyifli, çok mutluyum” açıklamasını yaptı.

Oyunculuk dışında hayatında başka bir şey yapmayı düşünmediğinin de altını çizen Merve Dizdar, Selvi Boylum Al Yazmalım filmini her izlediğinde de ağladığını söyledi.