Ana sayfa Dizi Haberleri Kasaba Doktoru dizisiyle Ozan Akbaba hedefi 12’den vurmayı başardı!

Kasaba Doktoru dizisiyle Ozan Akbaba hedefi 12’den vurmayı başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kasaba Doktoru dizisi Cuma akşamları TRT1 ekranında yayınlanmaya başlandı. İlk bölümü heyecanlı geçen ve ortalamanın biraz üzerinde geler reytinglerle de umut veren dizinin, güçlü bir mesajı da var.. Ozan Akbaba, 6 sezon süren mafya rolü ile ekrandaydı ve artık insan hayatını kurtaran bir doktora dönüşmek için güçlü adımlar atıyor.

Oyunculuk başarısını sergilediği ilk bölümün ardından büyük övgü alan Ozan Akbaba, gerçekçi performansı ile göz doldururken, altı sezon yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki İlyas karakterinden hiç iz kalmaması da dikkatleri çekiyor.

Doktorların ve sağlık sektöründe bulunanların hayat kurtarma mücadelesinde ne kadar büyük fedakarlıklar yaptığını ortaya koyması bakımından da dizinin güçlü bir mesajı var… Ozan Akbaba, işte bu etkili mesajı izleyicilere geçirme noktasında çok başarılı bir çıkışa imzasını attı. Oyuncunun ustalıkla sergilemeye başladığı Cerrah Hakan karakterinin birçok kişi de fazlasıyla etkilediğini söyleyebiliriz.

Kasaba Doktoru dizisiyle Ozan Akbaba hedefi 12'den vurmayı başardı! 7

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Ozan Akbaba’nın gerçekçi performansıyla öne çıktığını ve hayat kurtarmanın püf noktalarına dokunarak izleyicileri fazlasıyla etkilediğini düşünüyor.

Dr.Romantic isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan Kasaba Doktoru, ilk sınavını iyi bir şekilde verirken, Ozan Akbaba’nın eski rolünden sıyrılmakta ne kadar ustalıkla hareket ettiğini de görmüş olduk.

Sağlık sektörünün içinde bulunduğu durumu özetlemesi bakımından Kasaba Doktoru’nun önemli bir mesaj sunduğunu belirten Anibal Güleroğlu, ilk bölümün de çok olumlu izlenimler bıraktığını şu sözlerle ifade etti:

“Kasaba Doktoru da ufak tefek aksaklıklarına rağmen sağlık sektöründe çalışanların, şiddet tehdidine ve içinde bulundukları zorlu şartlara aldırmadan hastaları yaşama bağlama çabalarını anlatan… Onların hayat kurtarma maratonundaki mucizevi emeklerini sergilerken özel yaşamlarındaki sorunları da araya katan bir hastane yapımı. İlk sınavını başarıyla geçen yapımın tablosu da parlak.

Bu yapımı sıradanlıktan kurtarıp izleme motivasyonunu yükselten baş unsur da mesleğinde cevval, yaşamında pejmürde cerrahımız Dr. Hakan’ın ilham verici, idol olmaya müsait hayat ve hekimlik öğretisi! Böylesi cerrah herkesin başına.”