Ana sayfa Dizi Haberleri Kayıtdışı, resmen tokat etkisi yarattı! Anlamak için biraz sabretmek gerek!

Kayıtdışı, resmen tokat etkisi yarattı! Anlamak için biraz sabretmek gerek!

tarafından zk zk

Kayıtdışı, resmen tokat etkisi yarattı! Anlamak için biraz sabretmek gerek! 7

Bu dizi tekniği seyircinin dizinin içinde yer alan karakterleri daha iyi tanımaları ve bazı karakterlerden önce konuyu bilip, akıllı olduklarını fark ettirme tekniği. Evet, izleyen dizi kahramanlarına “ben, senden daha akıllıyım” demeyi çok sever. Sevimli bir durum!

Aslında bu bölüm dizi karakterlerimizin tanınması ve geçmişleri hakkında bilgi vermek için iyi bir bölümdü. Çekim tekniklerinin en incesi ve en ustası kullanılmış, tabi ki Cevdet Mercan üslubu! Eğer Cevdet Mercan’ın tekniğini iyi gözlemlemişseniz aslında hiçbir görsel sizi şaşırtmaz, hatta daha fazlasını beklersiniz. Tam bir tasarım mimarıdır!
Kayıt Dışı dizisi Amerikan aksiyon filmlerinin sunum şekli ucundan reklam görselleri ile lezzetli yapım olmuş. Aksiyon sahneleri, hızlı geçişler, cool müzik, enerjik ve zamanı geldiğinde yürek dağlayan türküler… Süper!
Bazı izleyenlerin kafası karışmış izlerken, neden derseniz dizinin akışına ayak uyduramamışlar. Ben alışırlar diyorum çünkü aynı “tokat etkisi” Paramparça dizisinde olmuş ve 2-3 bölüm sonra reytingleri bir daha bırakmamak üzere birinciliğe yerleşmişlerdi. Sonuçlar hep iç açıcı oldu.