Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisi farklı, puzzle’ın parçaları birleştikçe hikaye sizi içine çekiyor!

Kefaret dizisi farklı, puzzle’ın parçaları birleştikçe hikaye sizi içine çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kefaret dizisi, Pazar akşamı Fox TV ekranında başladı. İyi reytingler bir hayli sevindiriciydi… Dizinin asıl büyük sınavı bu başarıyı sürdürüp sürdüremeyeceği… Bunun da ilk işaretlerini 29 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak olan 2.bölümde alacağız. Bakalım izleyiciler aynı ilgiyi sürdürecek mi, yoksa düşüş mü yaşanacak.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizide Özge Özacar ve Ege Kökenli gibi iki başarılı genç isim de bulunuyor. Dizinin oyuncu kadrosu gayet iyi ve rollerine de oturdular. Ancak asıl konu hikaye… Zülfü Livaneli’nin kitabından uyarlanan Kefaret dizisinin hikayesi, farklı olduğu için izleyicilerin bu yapımda birçok noktada kendilerini bulmaları mümkün.

Mert Fırat da dizinin en önemli özelliğinin birçok kişinin kendisinden çok fazla şeyi bulacağı olduğunu söylemişti. Yurdaer Okur da hikayenin kendisini çok etkilediğini ve okuduğu çoğu senaryodan farklı olduğunu dile getirdi.

Dizide merak unsuru sürükleyici bir konu ve bunu izleyenler fazlasıyla hissedecek. Anlatım dili de etkileyici bulundu. Puzzle’ın parçalarını birleştirmek gibi olaylar geliştikçe, geçmiş ile bağlantıları ortaya döküldükçe daha da çok keyif alınacak bir dizi olarak Kefaret, Pazar akşamlarının yeni alternatifi konumunda.

Kefaret 2. bölümde neler olacak? Dizinin yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Zeynep’in bu sefer de oğlu ile başı dertte. İşte 29 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak Kefaret 2.bölüm fragmanı: