Ana sayfa Dizi Haberleri İhtimali bile can yakıcı, Bir Zamanlar Çukurova final mi yapacak? Yok daha neler!

İhtimali bile can yakıcı, Bir Zamanlar Çukurova final mi yapacak? Yok daha neler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / ANALİZ ÖZEL – Bir Zamanlar Çukurova bırakın final yapmayı, farkında mısınız daha yeni başladı! Bir Zamanlar Çukurova dizisi ilk iki sezondaki başarısının ardından, üçüncü sezonda daha da etkili bir şekilde ekrana dönmeyi başardı. Diziden Hünkar Yaman karakterini canlandıran Vahide Perçin ayrıldı. Aradan birkaç bölüm de geçti… Sosyal medyada “Vahide Perçin ayrılır ise diziyi izlemem diyen” bir çok kişi vardı. Ancak bu ayrılığın pek de zarar vermediği, dizinin reytinglerinin düşmediği görülüyor.

atv’nin en başarılı yapımlarından birisi olan Bir Zamanlar Çukurova’nın hikayesi de akıcı ve karakterler oturmuş. Adana’da çekimleri yapılan dizinin final yapacağına yönelik bazı söylentiler de var. Dizi kulislerinden bilgiler aktaran gazeteci Birsen Altuntaş, kendisine bu yönde birçok soru geldiğini ve böyle bir şeyin olmadığını belirten bir mesaj atmak durumunda kaldı. Ayrıca Hünkar’ın gidişinden sonra Fekeli’nin de diziden ayrılacağı yönündeki değerlendirmeler de doğru değil.

Bir Zamanlar Çukurova, niye final yapsın ki! Hikaye akıyor, oyuncular memnun, yapım memnun, kanal ve izleyiciler de mutlu. Hatta dizi yeni başlıyor bile diyebilirsiniz. Hünkar Yaman gidene kadar onun üzerine kurgulanan bir hikaye izlediniz. Şimdi ise yeni hanımağa Züleyha üzerine kurgulanan yeni bir dönemi izleyeceksiniz.

Yani Bir Zamanlar Çukurova’da aslında bir dönem Hünkar ile kapandı. Ama Züleyha ile de yeni dönem başladı… Şayet hikayede Yılmaz ile Züleyha kaçıp gitseydi, işte o zaman dizinin sonu gelirdi. Ama artık yeni Hünkar olarak Züleyha işin başına geçecek.

Demir ve Züleyha birlikteliği de devam edecek. Burada kaybeden yanar döner Yılmaz oldu…Karakteri zaten son dönemde bitirmeye yönelik senarist gayreti görüyoruz. Uğur Güneş’in de diziden ayrılma isteği vardı. Sonuçta Yılmaz da işin içinden çıkar ise, Züleyha daha güçlü bir karakter olarak öne çıkar ve Hünkar’ın yerini doldurarak hikayenin yeni bir başlangıç yapmasını da sağlar.

Sonuç; Bir Zamanlar Çukurova böyle giderse bırakın final yapmayı, daha uzun yıllar devam edebilir. Senaristler işi çözdü… Hikayenin artık tıkanmaması için bazı karakterlerin harcanması gerekiyor. Bu noktada ilk gözüken isim Yılmaz… Demir ve Züleyha belki büyük bir aşk yaşamayacak. Ancak gücün farkında olan Züleyha’nın büyük değişimine tanıklık edeceğiniz günler çok yakın…