Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisi için Nurgül Yeşilçay dedektif gibi çalıştı!

Kefaret dizisi için Nurgül Yeşilçay dedektif gibi çalıştı!

tarafından ker_def

Milyonları ekrana kilitleyen Asmalı Konak ile gönüllerde taht kuran Nurgül Yeşilçay, kendisi ile ilgili merak edilenleri MAG okurları ile paylaştı. Kefaret dizisiyle pazar akşamları Fox TV ekranına gelmekte olan ünlü oyuncu, “Bizim ideal kadınlara değil, özgür yaşayan kadınlara ihtiyacımız var” diye konuştu.

Son dönemde dizideki güçlü performansı ile isminden çok konuşturan Nurgül Yeşilçay, kadın gücüne yönelik olarak önemli ifadeler kullandı. Oyuncu, “Kadının gücünü ortaya koyan, dünyayı sarsan hatta saran bir görüş bizim topraklarımızdan çıkar” diye konuştu.

Kefaret dizisi için Nurgül Yeşilçay dedektif gibi çalıştı! 9

“Oyunculuğun yüzde sekseni zeka” ifadesini de kullanan oyuncu, gençlere de neyin önemli olduğunu anlatmış oldu.  Başarılı projeleri ve güzelliği ile canlandırdığı her karakter ile isminden sıkça söz ettiren Nurgül Yeşilçay MAG Nisan sayısına konuk oldu.

Kefaret dizisi için Nurgül Yeşilçay dedektif gibi çalıştı! 10

Oyunculuğun yüzde sekseninin zeka olduğunu belirten başarılı oyuncu, “ Mantık ve algıların açık olması çok önemli. Bir karakteri yaratırken dedektif gibi bağlantılar kurmak gerekiyor ve etrafında olan her şeyden, herkesten haberdar olmak gerekiyor” diye konuştu.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Kefaret dizisinde güçlü bir karakteri canlandıran Yeşilçay, Zeynep karakterinin kendi ayakları üzerinde durduğu zamanlardaki halini çok beğendiğini de belirtti.

Kefaret dizisi için Nurgül Yeşilçay dedektif gibi çalıştı! 11

Aşık olunca çok güldüğünü söyleyen güzel oyuncu, “Ben aşıkken çok gülerim. Bıcır bıcır olurum. Bir enerji gelir. Asansörle çıkmam merdivenle çıkarım” diye konuştu. Güçlü kadın olgusuna ilişkin de önemli açıklamalarda bulunan Yeşilçay, “Türkiye herhangi bir yerden çok başka bir yer. Ana tanrıça inancının doğduğu yer. Hep güçlü kadınlara ev sahipliği yapmış bir coğrafya” diye konuştu.