Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay’ın mesajı, Veda Mektubu dizisi hayranlarını çok mutlu edecek!

Nurgül Yeşilçay’ın mesajı, Veda Mektubu dizisi hayranlarını çok mutlu edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Veda Mektubu dizisi, başarılı bir hikaye ve güçlü oyuncular ile kurulu bir yapım. Dizinin geniş bir hayran kitlesi de kısa sürede oluştu ama reytingler istenildiği düzeye bir türlü gelemedi.

Kanal D’nin reytinglerde ortalamanın altında oranlar elde edilmiş olsa da reytinglere bakmadan Veda Mektubu dizisinde ısrarlı olması da izleyiciler açısından güzel bir gelişme oldu. Dizide Alanur karakteri ile yer alan Nurgül Yeşilçay, ne zaman sezon finali yapacaklarının belli olmadığını söyledi.

Aslında bu ifade bile Veda Mektubu dizisi hayranları için bir müjde gibiydi. Zira birçok dizi izleyicisi ortalama oranların da altında gelen reytingler nedeniyle dizinin devam etmeme ihtimalinden endişelenmişti.

Nurgül Yeşilçay, “Bizim ne zaman sezon finali yapacağımız belli değil” diyerek, dizinin gelecek sezonda da devam edebileceği mesajını verdi. Veda Mektubu dizisiyle ilgili anlaşılan son kararlar henüz verilmemiş.

Ünlü oyuncu, Alanur karakterinin giyim tarzı ile de sosyal medyada sıklıkla yer almıştı. Alanur zevkli ve etkileyici bir giyim tarzına sahip bir dizi karakteri. Ancak Nurgül Yeşilçay daha rahat giyinmeyi tercih eden birisi. Oyuncu, bu konunun kendisini zorladığını da şu sözlerle ifade etti:

“Şu açıdan yorucu, Alanur çok dar giyiyor ve çok topuklu giyiyor. Ben gördüğünüz gibi bol ve düz ayakkabı takıntım olduğu için orada biraz zorlanıyorum. Ama çok havalı bir kadın.”

Nurgül Yeşilçay'ın mesajı, Veda Mektubu dizisi hayranlarını çok mutlu edecek! 7

Dizideki karakteri ile örtüşmek adına 16 kilo veren ve fit haliyle dikkatleri çeken Nurgül Yeşilçay, bunu nasıl başardığı konusunda soruları da yanıtladı. Alışana kadar çok zor olduğunu ve aç kaldığını itiraf eden oyuncu, gece yatmadan önce 4 saat bir şey yemediğini ve sabah kalkınca da yine 4 saat bir şey yemeyerek bir plan uyguladığını anlattı.

Yediklerine dikkat ederek yaşadığını anlatan ünlü oyuncu, dizi çekimlerinin tamamlanmasının ardından tatile çıkacağını da ifade etti.

Bodrum gibi yoğun tatil beldelerinden artık uzak durduğunu anlatan ünlü oyuncu, sakin beldelerde tatil yapmayı arzu ettiğini sözlerine ekledi.