Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde bir karakter kendi kendini harcadı

Kefaret dizisinde bir karakter kendi kendini harcadı

tarafından ker_def

Pazar akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Kefaret dizisi 15. yeni bölümü ile geliyor. Dizinin 28 Şubat akşamı yayınlanacak bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Sude’yi kaybeden Zeynep, Elif’in de eski eşi Ahmet tarafından Arzu’ya verilmesi ile yine derin bir hüzne düşecek…

Sude için yasal mücadele başlatan Zeynep’in işi kolay değil. Ahmet ise Arzu’ya olan tutkularına yenilip Elif’i ona teslim ederek hayatının hatasını yapıyor. Arzu, kızı olarak gördüğü Cansu (Elif)’yu yurt dışına kaçırmak istiyor. Ahmet için ise işler artık tersine döndü. Mağdur iken şimdi suçlu konumunda.

Yurdaer Okur’un canlandırdığı Ahmet, yaptığı suçun cezasını bekliyor. Bir karakterin kendi kendini nasıl kötü bir pozisyona sokabileceğine en güzel örnek Ahmet… Mutlu bir yuvadan aldatma ile dağılan bir yuvaya, boşandığı eşe yeniden sahip olmak isteyip, çocuğunu kaçıran kadına aşık olmaya ve evladını ona yeniden teslim etmeye kadar Ahmet, dizi dünyasının en olumsuz örneklerinden birisi olarak dikkat çekiyor.

Kefaret dizisinde bir karakter kendi kendini harcadı 8

Kefaret’in 28 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak 15.bölümünden 2. fragman yayınlandı. Sinan’ın avukat ile yakınlaşması izleyicileri rahatsız edece gibi görünüyor. Hem fragmanı hem de özel bilgileri aşağıda bulabilirsiniz:

Polis baskınını önceden haber alan Arzu kayıplara karışırken Ahmet, Sinan tarafından gözaltına alınıp emniyete götürülür.

Sude yeni yuvasına alışmaya çalışırken Zeynep kızı geri alabilmek için hukuki bütün yolları denemeye karar verir ancak koruyucu anne olma başvurusu reddedilir.

Kefaret dizisinde bir karakter kendi kendini harcadı 9

Emniyette Arzu’nun Cansu’yu yurt dışına kaçırma planları yaptığını öğrenen Ahmet çok öfkelenir. Arzu aşklarını doludizgin yaşadıklarını düşünürken Ahmet için geri sayım başlamıştır.