Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde büyük bir karar verilecek!

Kefaret dizisinde büyük bir karar verilecek!

tarafından ker_def

Kefaret 16 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de 26. yeni bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde önemli gelişmeler yaşanacak.

Sude’nin durumu izleyicileri fazlası ile rahatsız edecek. Sude, Zeynep’ten alınacak ve çocuğun psikolojik durumu da bir hayli sıkıntılı. Arzu karakterinin Ahmet’ten hamile kalması da bu bölümde çok konuşulacak. Zeynep de bu durumu öğreniyor. Peki Arzu bebeği doğuracak mi? İşte bu noktada Arzu’nun kararı merakla bekleniyor. Ahmet, istekli ama Arzu bazı korkular yaşıyor. Yeni bölümde yaşanacak gelişmelerden bazı detaylar ortaya çıktı.

Kefaret dizisinde büyük bir karar verilecek! 7

İşte yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti: Mahkeme Sude’nin vesayetini Selena’ya verir. Aile Sude’yi kaybetmenin şokuyla sarsılır. Ahmet, Arzu’yu bebeklerini doğurmak için ikna etmeye çalışır.

Meltem, Alp’in ilgisini çekmek için birlikte bir tatil planı yapar. Münevver evlilik hayatına uyum sağlamaya çalışmakta ancak zorlanmaktadır. İşte Kefaret dizisinin 16 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak olan 26.bölümünden ilk fragman: