Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisi ile ilgili tuhaf dedikodu, tamamen yalan çıktı!

Masumiyet dizisi ile ilgili tuhaf dedikodu, tamamen yalan çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de iddialı başlayan bir yapım olan Masumiyet dizisi, ilk yayınlandığı günlerde ilgi çekmiş ancak sonrasında reytingleri düşüşe geçmişti. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin reytinglerine karşın kanal dizinin arkasında durdu ve devam ettirdi. Ancak geçtiğimiz günlerde dizinin final yapacağı ile ilgili kulis bilgileri gündeme gelmişti.

Bayram öncesi yayınlanan bölümün de reytingine bakılarak son bir karar verilmesi gündeme gelmişti. Gold Film imzalı ve başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın rol aldıkları dizinin akıbeti merak konusuydu.

Dizinin yayınladığı Çarşamba akşamı ekrana Sadakatsiz dizisi de geliyor. Kanal D’nin dizisi, geçtiğimiz haftalarda Burak Sergen’in koronavirüse yakalanması sonrası bir hafta ara vermişti. O hafta bu durum Masumiyet dizisine büyük katkı sağlamış ve reytingleri yükselmişti.

Ancak bir sonraki hafta Sadakatsiz yeni bölümüyle gelince, Masumiyet’in reytingleri yine düşüşe geçmişti. Kanalın da bayram sonrası yayınlanacak 13. bölümle diziye final yaptıracağı konuşuldu.

Masumiyet dizisi ile ilgili tuhaf dedikodu, tamamen yalan çıktı! 7

Sonrasında ise garip bir iddia dolaştı ortalıkta! Hülya Avşar’ın yapımcı Faruk Turgut’un şirketini basıp “Diziyi bitiremezsiniz” şeklinde bir söylenti gündeme geldi. Avşar’ın yaptığı bu diretme ile de dizinin devamına karar verildiği ileri sürüldü.

Sosyal medyada yayılan bu iddianın fos çıktığını, Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından yazdı. Onlarca kişinin çalıştığı, büyük bütçeleri olan bu tür projelerle ilgili, bir tek oyuncunun isteği ve diretmesi üzerine bir dizinin devamına karar verilmesi gibi bir durum zaten olanaksızdı ama söylentiler hızla yayıldı. Sonunda böyle bir durumun gerçekleşmedi ortaya çıktı!