Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde etme bulma dünyası mesajı!

Kefaret dizisinde etme bulma dünyası mesajı!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında Pazar akşamları yayınlanan Kefaret dizisinin 16. yeni bölümü 7 Mart Pazar akşamı yayınlanacak. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde çok önemli gelişmeler yaşanacak.

Dizide işlerin karışacağı anlara tanıklık edeceksiniz. Özellikle de Sinan’ın evlilik hayatı üzerine yaşadığı kısa bir deneyim her şeyi daha farklı görmeye başlamasına neden olacak. Ahmet’in planları ve Meltem’in ihanet sonrası çıldırması ve attığı adımlar dikkatleri çekecek.

İhanete uğradığını düşünen Meltem aslında Zeynep’e yaptıklarının aynısını yaşıyor. Etme bulma dünyası dedikleri bir duruma geliyor. İşte bu da dizide verilen hayata dair güçlü bir mesaj olarak dikkat çekiyor. Peki neler olacak? İşte tüm detaylar:

Sinan’ın Sude’nin koruyucu babası olması için Zeynep ile evlenmesi ve çiftliğe yerleşmesi gerekmektedir. Ahmet, Arzu ile tutkulu bir birlikteliği sürdürürken Meltem kocasının ihanetini belgelemesi için bir dedektif tutar.

Kefaret dizisinde etme bulma dünyası mesajı! 7

Sinan, Cansu’yu kaçırılmadan önceki hayatını hatırlayabilmesi için geçmişinde bir yolculuğa çıkarmaya karar verir. Ahmet, Arzu’nun daha fazla suça bulaşmasını engellemek için Sinan ile iş birliği yapar.

Tuttuğu dedektifin işini iyi yapmadığını düşünen Meltem harekete geçer ve bütün planları alt üst eder. Meltem, kocasının ihanetini de belgeler ve olaylar içinden çıkılmaz bir hale döner.