Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinde yine bu görüntülere takılı kalacaksınız!

Hercai dizisinde yine bu görüntülere takılı kalacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmaya devam eden Hercai dizisinin 3. sezonu devam ediyor. Ebru Şahin ve Akın Akınözü ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde dram ağır basıyor. Ancak zaman zaman da umutlu ve hoş sahneler de izleyicileri kendinden alıp götürüyor.

Hercai dizisinin 62.bölümünde de yine izleyenleri çok mutlu edecek sahneler var. Son dönemde reytingleri düşme trendine giren dizi, özellikle total grubunda aldığı 4’lü oranlarla tutunuyor. AB ve ABC1 kategorilerinde ise reytingler oldukça düşük. Dizinin ayakta kalabilmesi için izleyici ilgisi şart.

Reyyan ve Miran ikilisini sevgi dolu ve yürekleri ısıtacak aşk sahneleri yine Hercai hayranlarının takılı kalacağı sahne olarak dikkat çekiyor. Dizinin 62. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Birbirlerine aşkla bakan Reyyan ve Miran, bebekleri Umut’un da heyecanını yaşıyor.

Ancak dizide her zaman olduğu gibi yine olaylar bitmeyecek. İki aşığın hayatına etki eden birçok sorun var ve bunlar 62. bölümde de yine baskın şekilde kendini gösterecek.

Dizi hayranları için ise Reyyan ve Miran’ın romantik anları yine akıllara takılı kalacak. Dizinin final yapması endişesi de yüksek. İzleyiciler bu nedenle de sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda herkesi ekran başına geçmeye davet ediyor.