Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisinde izleyiciler finalden korkuyor!

Kefaret dizisinde izleyiciler finalden korkuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Pazar akşamları Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Kefaret dizisinin final yapma ihtimali hayranları çok korkutuyor. Fox TV’nin performansı düşen dizilere pek şans tanımadığını iyi bilen hayranlar, dizinin düşmekte olan reytingleri nedeniyle böyle bir endişe içinde. Sosyal medyada da bu durumu yorumlarına yansıtan Kefaret hayranları, hikayenin ve oyunculuk performanslarının etkisi altında.

Dizinin 2. sezonda da devam etmesini isteyen geniş bir izleyici kitlesi var. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin 27. bölümünü 23 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’da izleyebilirsiniz. Hayranlar son dönemde fazlaca öne çıkan Mine Kılıç’ın canlandırdığı Arzu karakterinden rahatsız. Bir türlü yakalanamayan ve suçlarının cezasını çekmeyen bir karakter görmek istemediklerini belirten Kefaret hayranları, hikayenin Ahmet – Arzu arasına sıkışmasından da hiç memnun değil.

27.bölüm fragmanını izleyenler yine çok iyi bir bölüm geleceğinin farkında. Ancak Zeynep’in Meltem’in yayında çalışmaya başlama durumu olur ise bu durumdan çok rahatsız olacaklarını ifade ediyorlar.

Sinan’ın sürekli Zeynep’e “Çok özledim seni” diye konuşması da artık klişe bir hal aldı. Reytinglerin düşmesinden endişe ettiklerini belirten dizi hayranları, “Dizinin toparlanması lazım, yoksa 2. sezon olmaz” diye yorum bırakıyor.

Kefaret’in final yapmasını istemediklerini ifade eden izleyiciler, yeni karakterlerin de hikayeye girmesini ve olayların farklılaşarak ilerlemesinin 2. sezon onayı için şart olduğunu düşünüyor.

İşte 23 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak olan Kefaret dizisinin 27.bölüm fragmanı: