Ana sayfa Sosyal Medya Bu ne acayip sonuç! Finale hazırlanan Mucize Doktor ve Alev Alev, reyting birincisi Camdaki Kız’a nal toplattı!

Bu ne acayip sonuç! Finale hazırlanan Mucize Doktor ve Alev Alev, reyting birincisi Camdaki Kız’a nal toplattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 20 Mayıs Perşembe günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre perşembe gününün galibi Fox TV dizisi Mucize Doktor oldu.

Kanalın final kararı aldığı Mucize Doktor, sosyal medyada o kadar çok konuşuldu ki reytingi yüksek dizileri geride bıraktı. Dizi hakkında 29.657 paylaşım yapıldı. Üstelik reytingi en yüksek Camdaki Kız dizisini katbekat geride bıraktı. Her ne kadar izleyicisi ayrılığa hazır olmasa da Mucize Doktor 64. bölümü ile birlikte 27 Mayıs Perşembe akşamı final yapmaya hazırlanıyor.

Bu ne acayip sonuç! Finale hazırlanan Mucize Doktor ve Alev Alev, reyting birincisi Camdaki Kız'a nal toplattı! 5

Listenin ikinci sırasında ise yine ekranlara veda etmeye hazırlanan Show TV dizisi Alev Alev yer alıyor. Hakkında 11.103 paylaşım yapılan dizi reytinglerde çok düşük olmasına rağmen sosyal medyadan başarılı bir sonuç alarak çıkmayı başardı.

TRT 1 dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs da 7.749 paylaşım yapıldı. Başrollerini Pelin Karahan ve Ahmet Kural’ın paylaştığı dizi çok iddialı başladı. Ancak reytinglerde bir türlü istediği sonucu alamadı. Nitekim dizi, perşeme akşamı reytinglerinde de çok ciddi bir düşüş yaşadı.

Bu sezonun en iddialı dizilerinden biri hiç kuşkusuz Camdaki Kız. Reytinglerde çok çok iyi giden, küçük bir düşüş yaşasa da 20 Mayıs Perşembe akşamını lider olarak tamamlayan dizi sosyal medya paylaşımlarında ise tabiri caizse nal topladı. Final kararı verilen iki dizinin arkasında kalan ve listenin dördüncüsü olan Kanal D dizisi hakkında yapılan paylaşım sayısı 6.650’de kaldı.

Reytinglerde çok iyi sonuç alan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 4.514 paylaşımla beşinci, Akrep dizisi ise 1.708 paylaşımla sonuncu oldu.