Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde reytingler limonu, hikaye sağlam!

Kefaret dizisinde reytingler limonu, hikaye sağlam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de pazar akşamları yoluna devam eden dizilerden birisi de Kefaret… Teşiklat’ın başlamasından sonra izleyici kaybı yaşayan dizi, yine de hikayesinin gücü ile ayakta kalmayı başardı. Zülfü Livaneli’nin yaşanmış bir hikayesinden senaryolaştırılan Kefaret dizisinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur üçlüsü adeta harikalar yaratıyor.

Çok başarılı oyunculuk performanslarının yanında hikayenin de sürükleyici olmaya devam etmesi Kefaret dizisinin ekranda kalmasını sağlayan temel noktalar oldu. Gücünü kısmen kaybeden Kefaret’in hikayesi sağlam olsa da reytingleri limoni denecek düzeyde, can sıkmaya devam ediyor.

Dizinin hakkının bu olmadığını düşünen birçok izleyici var. Reytingler AB’de bir hayli düştü. Yine dizi 6. sırada yer almayı başardı. Total ve ABC1’de ise reytingler ortalama seviyelerde gelmeye devam ediyor. Kefaret her iki kategoride de 5. sırayı elde etti.

Sıralama olarak oranlar iyi olsa da reytingler bazında ortalama reytingler gelmekte. Oysaki dizi ilk başladığı dönemde çok daha iyi sonuçlar alabiliyordu.

Kefaret dizisinin 26. yeni bölümü de 16 Mayıs pazar akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde neler olacağı ile ilgili detayları fragmanda bulabilirsiniz.