Ana sayfa Sosyal Medya Burak Demir’in instagram hesabı çalındı, uyarıda bulundu!

Burak Demir’in instagram hesabı çalındı, uyarıda bulundu!

tarafından ker_def

Uzun yıllardır ekranlarda birçok projede birbirinden farklı rollerde yer alan başarılı isimlerden birisi de Burak Demir… Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hüseyin Çavuş karakteri ile hafızalarda kalan oyuncu, son dönemde ise üst üst farklı rollerle ekrandaydı.

Diriliş Ertuğrul’daki Hüsamettin Karaca’dan sonra Sevgili Geçmiş dizisinde Okan’a hayat veren oyuncu, Arıza dizisinde ise Metin karakterini canlandırdı. Oyuncu son olarak ise Ramo’da Cemil karakteri ile konuk oyuncu olarak yer almıştı.

Burak Demir şu sıralarda büyük bir sorun yaşıyor… 2 aydır instagram hesabına erişemeyen ve hackerlardan geri alamayan Burak Demir, eşinin hesabından tüm takipçilerini ve yakınlarını uyardı.

Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarını ele geçirerek, takipçilerine çeşitli mesajlar gönderip para talep eden hackerların Burak Demir’in de hesabını çaldığı düşünülüyor.

Yaklaşık 2 aydır Instagram hesabını geri almak için uğraşan Demir, çalınan hesabıyla ilgili takipçilerine uyarıda bulundu.

Ünlü oyuncu, eşinin hesabından yaptığı açıklamada; “@burakdemirofficial etiketli mavi tikli resmi hesabım çalınmıştır. Lütfen gelen linkleri açmayın ve mesaj içeriklerine itibar etmeyin” dedi.