Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde rol alan Mert Fırat’ın yeni planları ortaya çıktı!

Kefaret dizisinde rol alan Mert Fırat’ın yeni planları ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kefaret isimli Fox TV dizisinde rol alan Mert Fırat, kısıtlamaların kalkması ile birlikte yeniden tiyatro çalışmalarına başlıyor… Oyuncu, Westend isimli oyunda rol alıyor ve yakında açık hava gösterilerinin başlayacağını söyledi. 5-7 Temmuz arasında Antalya’da izleyicilerle buluşacaklarını anlatan Fırat, açık havalarda farklı şehirlerde de çeşitli oyunlar sahneleneceğini söyledi.

Fırat, İzmir ve Ankara’da da açık havalarda tiyatro çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Oyuncu, geçen yıl kızı Seyhan Mia’yı kucağına almıştı. İdil Fırat ile anne-baba olmanın heyecanını yaşayan Mert Fırat, bunun nasıl bir duygu olduğunu da kelimelere döktü.

Mert Fırat, “Babalık bütün bu konuştuklarımız yanında bambaşka. O kadar ayrı bir konu, ayrı bir dünya. Umarım herkese nasip olur çocuk sahibi olmak. Tabii bu bir seçim. Herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil ama çok başka bir deneyim. Böyle kendinizi eşinizi, ailenizi yeniden tanıyormuş gibi oluyor. Bütün o süreçleri yeniden yaşıyormuşsunuz gibi oluyor” diye konuştu.

İnsana dair en değerli olan var olma iç güdüsünün nasıl çalıştığını yeniden deneyimlediklerini anlatan Fırat, kızı kadar küçük kendilerine ait bir dünyalarının olduğunu ifade etti. Oyuncu, merakla ve heyecanla geliştirdikleri bu dünyanın içinde saflık ve empati olduğunu da ifade etti.

Kızını ilk kucağına aldığı anı hatırlatan oyuncu, “Bir dizinin içinde miyim, bu bir şaka mı falan oldu. Ben bütün bu süreci pandemi içinde yaşadığım için çok İdil ile bir aradaydım, şanslıyım. Hamilelik sürecini birlikte yaşadık” dedi.

Kızlarının hem kendisine hem de eşine benzediğini anlatan Mert Fırat, evde bir iş bölümü de yaptıklarını ama annenin baskın olduğunu vurguladı.