Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler dizisi için alınan karar birçok kişiyi etkiledi!

Seksenler dizisi için alınan karar birçok kişiyi etkiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Seksenler dizisi sanki yeni başlamış gibi bir hava var! TRT1 ekranında geçtiğimiz iki sezon haber öncesi günlük dizi formatında yayınlanan Seksenler dizisi, yeniden prime-time’a geldi… TRT1, yaz döneminde diziyi haftalık yapım olarak değerlendirme kararı alarak çok iyi bir iş yaptı. Seksenler Yaz olarak izleyicilerle buluşan dizinin tekrar ekranda yer alması birçok dizi hayranını da mutlu etti.

En çok da dizinin erken saatte yayınlanması nedeniyle uzun süredir izleyemeyenlerin veya henüz yayınlandığının bile farkında olmayanların Seksenler Yaz’ın gelişinin coşkusu dikkat çekti. Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda birçok dizi hayranı, dizinin çok güzel olduğunu ve hep ekranda yer alması gerektiğini belirten yorumları ilgi çekiyor.

Perşembe akşamları TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Seksenler Yaz dizisinin ilk iki bölümü ekrana geldi. Dizinin reytinglerinin de iyi olması ve iddialı yaz yapımlarından bile daha iyi sonuçlar alması Seksenler’i özleyenlerin ne kadar da çok olduğun göstermişti.

TRT1’in sadece yaz ayları için diziyi prime-time’da yayınlayacağı gerçeğini de hatırlatalım ve kış sezonunda dizinin hafta içi haber öncesi günlük dizi formatına geçiş yapacağını belirtelim.

Çağatay karakteri ile 4 yıldır diziden ayrı kalan İlker Ayrık yeniden ekibe dahil oldu. Ayrca eşi Amelie karakterinde Zeynep Demirel’i de izleyiciler keyifle takip ediyor. Mucize Doktor’ın Adil beyi olarak ustalığını sergileyen Reha Özcan da Seksenler dizisinde ve Metin hoca karakteri ile öğretmen rolüne hayat veriyor.

Seksenler Yaz dizisinin 3. bölümü 8 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak. Yine ilgi çekici olayların yaşanacağı dizinin yeni bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz.