Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Derdim Var dizisinin iddiası büyük olsa da izleyiciye ulaşması kolay değil!

Bir Derdim Var dizisinin iddiası büyük olsa da izleyiciye ulaşması kolay değil!

tarafından ker_def

Bir Derdim Var isimli yeni dizi projesi Birce Akalay ile Mert Fırat ikilisinin başrolünde yer aldığı yepyeni bir gençlik projesi… Dizi genç oyuncuları ile de dikkat çekecek bir hikayeye sahip ve toplumsal farkındalık noktasında da önemli psikolojik etkileri ekran başındaki izleyicilere geçirme hedefinde…

Gençlerin sorunlarına eğilen bir dizi olması, projenin geniş bir izleyici kitlesine yayılabilmesi için önemli bir misyonu işaret ediyor. Ancak zor bir konu ve izleyiciler açısından takip etmesi de çok kolay olmayan bir hikaye.. İlk bölümde düşük gelen reytingler de aslında dizinin zor bir konuda çok fazla şey söyleme ihtiyacına karşılık izleyicilere tam olarak ulaşma konusunda henüz yolun başında olduğunu anlatıyor.

Düşük gelen reytingler yanıltmasın Birce Akalay hayranlarının oyuncunun yeniden ekrana dönmesi sonrasında sosyal medyada ne kadar aktif oldukları biliniyor. Yani dizi ilerleyen haftalarda çok daha iyi reytingler elde edebilir.

Oltre la soglia isimli bir İtalyan dizisinden uyarlanan proje, sadece Türkiye’de değil günümüz dünyası içinde gençlerin ortak sorunlarına odaklanıyor. Aslında İtalyan orjinal yapımı için de iddia büyüktü ama Canale 5’te yayınlan dizi sadece tek sezonluk bir proje olarak kaldı.

Şimdi ise Bir Derdim Var dizisinin Türkiye’de ne kadar geniş bir izleyici kitlesini etkileyeceği merakla bekleniyor.

Aslında dizinin hem hikayesi farklı hem de oyuncu kadrosu çok iyi, ancak izleyiciler açısından takip etmesi zor bir proje olması, duygusal kırılmaları çok yoğun şekilde sunması ile biraz seyir zevki açısından izleyicileri yorabilecek bir proje olarak gözüküyor.