Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Derdim Var dizisinin sadece gençleri değil, ailelerini de etkileme potansiyeli yüksek!

Bir Derdim Var dizisinin sadece gençleri değil, ailelerini de etkileme potansiyeli yüksek!

tarafından ker_def

Bir Derdim Var isimli Kanal D’nin yeni dizisi geçen hafta izleyicilerle buluştu. İlk bölümde sosyal medyada etkili bir görüntü çizen dizinin, reytinglerde pek de beklenen sonuçları elde edemediğine şahitlik ettik.

Birce Akalay ve Mert Fırat ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi güçlü bir hikayeye sahip. Gençlerin sorununu ortaya koyan ve çözüm yollarına dair bazı detaylar sunan projenin sadece gençler için değil, aileleri tarafından da beğenilmesi bekleniyor.

Bir hastanenin ergen ve çocuk psikiyatri kliniğindeki genç hastalar ve onlara yardımcı olmak için çabalayan doktorların dünyasına kapı aralayan Bir Derdim Var’a bu hafta Nilüfer ve Kuzey’in konuşması damga vuracak.

Bir Derdim Var, hem gençleri hem de ailelerini etkilemeye devam edecek gibi gözüküyor. Dizinin yayınlanan 2. bölüm fragmanı gösteriyor ki, izleyiciler yeni bölümde önemli psikolojik sorunlarla yüzleşecek ve kendi hayatlarına yönelik çıkarımlar yapabilecek.

Yayınlanan sahnede Doktor Nilüfer’in kendisini rahat bırakmasını isteyen Kuzey, Nilüfer’in ona yardım edemeyeceğini söyledi. Doktor Nilüfer’in ve toplumun gençleri kukla gibi elinde oynatmak istediğini dile getirdi.

Burak Müjdeci’nin yönetmenliğini üstlendiği, Yekta Torun’un senaryosunu kaleme aldığı, başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ı buluşturan dizide ikiliyle birlikte Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur Nogaylar ve Muhammet Uzuner yer alırken onlara başarılı genç oyuncular Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu eşlik ediyor.

AyNA Yapım imzalı Bir Derdim Var yeni bölümüyle 16 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!