Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hayriye Anası Sabina Toziya’nın sağlık durumu nasıl?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hayriye Anası Sabina Toziya’nın sağlık durumu nasıl?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hatice karakterini Sevinç Kıranlı canlandırıyor. Rolü ile bütünleşen ve bu karakteri çok sevdiğini de anlatan oyuncu, 7. sezonu heyecanla bekliyor. Kıranlı, senaryoyu ilk eline aldığında bu dizinin 10 yıl süreceğini tahmin ettiğini söyledi.

tv100’e konuşan Sevinç Kıranlı, bu sözünün sette de çok konuşulduğunu ve her yıl gündeme geldiğini, şimdi 7. yıla girdiklerini ve en az 10 yıl süreceği iddiasını da her zaman tekrarladığını ifade etti. Kıranlı, Ocak ayında sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kalan Sabina Toziya’nın sağlık durumu hakkında da bilgi verdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hayriye Anası Sabina Toziya'nın sağlık durumu nasıl? 8

Dizide teyzesini canlandıran Sabina Toziya’nın beyninde tümör tespit edilmişti ve operasyon geçirmişti. Toziya, bu nedenle de 2021 yılının Ocak başında diziye veda etmek durumunda kaldı.

Toziya’nın sağlık durumu hakkındaki son bilgileri aktaran Sevinç Kıranlı, “Sürekli iletişim halindeyiz. Zorlu bir süreç içerisinde, şu anda durumu stabil. Ne artıya ne eksiye gibi gidiyor. Biz de merakla bekliyoruz. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşacak. Çok inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hayriye Anası Sabina Toziya'nın sağlık durumu nasıl? 9

Usta oyuncu Sabina Toziya,Hayriye anne karakteri ile akıllarda yer edinen bir isim oldu.

Kıranlı, Toziya’nın ailesi ile sürekli iletişim halinde olduklarına ve dualarının da onunla olduğunu ifade etti.