Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay hayranları sosyal medyada harika ama reytingler sorun olacak!

Birce Akalay hayranları sosyal medyada harika ama reytingler sorun olacak!

tarafından ker_def

Bir Derdim Var dizisi perşembe akşamlarının yeni alternatifi yapımlarından birisi olarak yayın hayatına başladı. Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrollerinde yer aldığı dizi iddialı bir hikaye ortaya koyuyor.

Gençlerin sorunlarını ele alan ve bunlara çözüm üretme iddiasını ortaya koyan dizide Birce Akalay Nilüfer karakteri ile bir psikolog olarak izleyicilerin karşısına çıktı. Farklı yöntemler ile sorunları olan gençlere çözüm yolları açan bir karakter oyuncunun sosyal sorumluluk konularına ne kadar önem verdiğini bilen hayranları için özel olarak tercih edilmiş bir rol olarak görülüyor.

Birce Akalay hayranları da dizinin ilk konuşulmaya başlandığı günden bu yana sosyal medyada önemli bir destek sundu. Mert Fırat gibi etkili bir erkek başrol ile birlikte Birce Akalay yeniden televizyon ekranına dönüş yaptı. Sosyal medyada diziye yönelik ilgi bir hayli fazlaydı.

Kanal D’de yayınlanan ve yapımını AyNA Yapım’ın üstlendiği yeni dizisi Bir Derdim Var’ın ilk bölüm reytingleri ise iyi bir başlangıç yapıldığını göstermiyor.

Birce Akalay ve Mert Fırat’ı başrollerinde buluşturan dizi sosyal medya ortamında büyük beğeni toplarken reytingler noktasında ise ortalamanın çok altında reytingler elde edildi.

Tüm kişiler kategorisinde 13. olabilen dizi AB grubunda günü 7. olarak bitirebildi ve ABC1 grubunda ise 12. sırayı elde etti.

Bu sonuçlara bakıldığı zaman perşembe rekabetinde Bir Derdim Var dizisinin durumunun pek de iyi olmadığını ama ilerleyen haftalarda bunu düzeltebilecek bir hikaye ve oyuncu gücüne sahip olduğunu söyleyebiliriz.